Financa
Digitalni poslovni portal

BBI banka dobitnik priznanja ”Poslovni potez godine”

Investicija u digitalizaciju i kupovina više od 60 multifunkcionalnih bankomata je “Poslovni  potez  godine” prema izboru  portala Indikator.ba, vodećeg financijsko-poslovnog medija u Bosni i Hercegovini.

Kako stoji u obrazloženju nagrade “Najbolji poslovni potez u 2022.”, analitičari portala Indikator.ba dodijeli su priznanje BBI banci za nabavku 60 novih multifunkcionalnih bankomata, što predstavlja jednu od najvećih investicija u ATM mrežu. Ovi bankomati su opremljeni posebnom CRM opcijom koja omogućava klijentima jednostavnu komunikaciju s timom banke. Također, bankomati pružaju mogućnost razmjene valuta (eura i dolara) i mogu se koristiti za polaganje gotovine za fizičke i za pravne osobe, uključujući i kovanice.

Mi u BBI banci posvećeni smo održivom financiranju kroz ekološke i društvene projekte, što je logičan slijed principa islamskog – etičkog bankarstva koji promoviraju dijeljenje bogatstva i pružanje podrške. Kontinuirano radimo na olakšavanju poslovanja našim korisnicima i nudimo proizvode i usluge koje nas ističu kao predvodnike na tržištu. Prošle godine smo donijeli odluku o nabavci  više od 60 novih multifunkcionalnih bankomata, što predstavlja jednu od najvećih investicija u našu mrežu. Ovi bankomati su opremljeni posebnom CRM opcijom koja omogućava klijentima jednostavnu komunikaciju s našim timom. Također, bankomati pružaju mogućnost razmjene valuta (eura i dolara) i mogu se koristiti za polaganje gotovine kako za fizičke, tako i za pravne osobe, uključujući i kovanice.

BBI Digital smart
BBI Digital smart

Osim toga, u okviru mobilnog bankarstva, nudimo funkciju BBI Card Guard koja omogućava našim klijentima praćenje, omogućavanje ili onemogućavanje korištenja kartica na POS terminalima, bankomatima i  na različitim mjestima i u različitim zemljama, te upravljanje i kontrolu online plaćanja. Ova usluga znatno povećava povjerenje prema našoj banci. Kako bismo našim klijentima olakšali svakodnevno poslovanje s Bankom, kreirali smo i uslugu eRežija koja pruža mogućnost korisniku elektronskog (eBBI) i mobilnog bankarstva (mBBI) da prima ispunjen nalog za plaćanje mjesečnih računa i izvrši plaćanje samo jednim klikom. BBI banka je ponosna na svoj angažman u podršci zajednici, kontinuirano pružajući inovativna rješenja i usluge koje unapređuju poslovanje klijenata i grade povjerenje u našu instituciju”, izjavila je tim povodom Azra Hadžiomeragić, članica Uprave BBI banke.

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije