Financa
Digitalni poslovni portal

Na Tinderu možete pronaći srodnu dušu, a od sada i sezonski posao

Najpoznatija aplikacija za upoznavanje Tinder sada nudi i mogućnost pronalaska sezonskog posla. Za sada je ova opcija moguća samo u Francuskoj.

U partnerstvu s aktualnom vladom, platforma pokreće kampanju usmjerenu na francuske korisnike u dobi od 18 do 25 godina. Cilj kampanje je olakšati pristup francuskoj stranici za zapošljavanje “1jeune, 1solution” koja trenutno sadrži oko 70.000 ponuda za posao,piše bizlife.rs.

Kako pronaći sezonski posao na Tinderu?

Od 9. lipnja, kada je sve počelo, do 31. srpnja, između korisničkih profila nasumično će se prikazivati ​​različiti vizuali: “Tražiš ljetni posao?”, “Tražiš li priliku?” ili “Pridružite se avanturi kako biste stvorili svoju budućnost”.

Klikom na ove sličice mladi će se izravno usmjeravati na spomenutu stranicu za zapošljavanje, pa će tako moći pronaći oko 70.000 ponuda ljetnih poslova.

Zbog nedostatka radne snage traže se ljudi za razne pozicije i poslove. Potrebni su konobari, blagajnice, čistačice, vozači, električari, prodavači, mesari ili kuhinjski radnik.

“Svake godine svaka druga osoba ove dobi traži sezonski posao kako bi stekla korisno profesionalno iskustvo, financirala godišnji odmor ili uštedjela za sljedeću školsku godinu”, ističe francuska studija iz 2018. godine.

Što je”1 jeune, 1 solution”?

Stranica za zapošljavanje “1 jeune, 1 solution” jedna je od najvećih koja služi za zapošljavanje i traženje zaposlenika. Prema pisanju medija, preko njega je posao ili praksu našlo oko šest milijuna mladih ljudi.

“Pružajući lakši pristup ovoj platformi, nadamo se da ćemo moći pomoći našim članovima da lakše pronađu dodatni, sezonski posao i steknu relevantno profesionalno iskustvo”, kaže Benjamin Pigreniera iz Tinder France.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije