Financa
Digitalni poslovni portal

Lloyd’s osiguratelj Probitas počinje preuzimati cyber osiguranje

Probitas 1492, Lloyd’s osiguratelj, počeo je preuzimati cyber osiguranje s Richardom Taylorom, voditeljem Cyber & Technology, fokusirajući se na složena mala i srednja poduzeća (SME), sve do velikih pojedinačnih rizika.

“Posljednjih nekoliko mjeseci proveli smo na uspostavljanju cybera kao nove linije poslovanja i izgrađujući okvir za buduće ambicije, tako da je uzbudljivo sada službeno započeti osiguravanje i podršku tržištu”, komentirao je Taylor.

“Cyber tržište mora nastaviti raditi na dinamičnijem i suradničkom pristupu razumijevanju zrelosti i kvantifikacije rizika klijenta”, dodao je.

S tim ciljem na umu osiguratelj Lloyd’s gradi Probitas Labs, koji ima za cilj biti tržišno središte izvrsnosti za cyber, piše svijetosiguranja.

Naš je cilj kontinuirano generirati nove uvide u analizu rizika razvojem proizvoda, usluga i partnerstva sa stručnjacima iz industrije kako bismo podržali i poboljšali prijenos cyber rizika unutar tržišta”, rekao je Taylor.

Probitas Labs usredotočit će se na tri glavna područja:

  • Cyber istraživanje i razvoj, uključujući analitiku podataka i tržišne platforme,
  • Usluge za klijente i dobavljače, koje će pomoći klijentima u podršci prije, tijekom i nakon kršenja, te
  • Vodstvo.

“Probitas Labs ima za cilj biti sastavni dio cyber zajednice i vrijedan alat i glasnogovornik za cyber stručnjake, osiguranike i brokere”, objasnio je Taylor.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije