Financa
Digitalni poslovni portal

Otvoren je poziv za prijavu na Regionalni virtualni sajam ženskog poduzetništva EXPO 2022.

Regionalni virtualni sajam ženskog poduzetništva EXPO 2022, u organizaciji UN Women i partnera, okupit će poduzetnice i poslovne partnere iz Europe i srednje Azije, a poziv je otvoren i za poduzetnice iz BiH

Regionalni virtualni sajam ženskog poduzetništva EXPO 2022, u organizaciji UN Women i partnera, okupit će poduzetnice i poslovne partnere iz Europe i srednje Azije, a poziv je otvoren i za poduzetnice iz BiH, koje imaju priliku prijaviti se za sudjelovanje na sajmu.

Sajam će se sastojati od niza lokalnih i regionalnih aktivnosti u području poslovne izgradnje i poslovnog umrežavanja, kao i izgradnje kapaciteta, koje će omogućiti poduzećima, investitorima i poduzetnicima u regiji da uče i međusobno se povezuju. Glavna događanja omogućit će umrežavanje poduzetnica i predstavljanje poslovnih ideja potencijalnim investitorima.

Poduzetnice koji su kvalificirane za sudjelovanje u svim aktivnostima sajma moraju imati tvrtku u jednoj od faza poslovnog razvoja – minimum viable product (MVP), ranoj fazi (proizvod/usluga spreman i/ili već u prodaji) i fazi rasta. (ima prihode).

Sudjelovanjem na sajmu poduzetnice će imati priliku predstaviti svoje poslovanje na izložbenom prostoru, sudjelovati u radionicama za razvoj vještina, pristupiti poslovnim alatima, dobiti podršku mentora, pripremiti svoj prijedlog ulaganja te dobiti povratne informacije i prijedloge za poboljšanje te prezentirati svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima.

Rok za prijavu na sajam je 5. kolovoza ove godine, a bh. poduzetnice se mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca na poveznici: http://unwo.men/y7Ji50K21eG. Za sudjelovanje na Sajmu mogu se prijaviti poduzetnice iz svih grana gospodarstva. UN Women će zajedno s partnerima napraviti temeljitu selekciju poduzetnica i grupirati ih po sektorima. Odabrane poduzetnice imat će priliku educirati se kroz niz radionica te sudjelovati na konferenciji posvećenoj ženskom poduzetništvu s B2B sekcijom za umrežavanje i sklapanje partnerstava koja će se održati u Beogradu u listopadu 2022. godine.

Regionalni virtualni sajam 2022, koji će se održati u studenom 2022. godine, moći će pratiti sve zainteresirane poduzetnice putem online kanala, priopćeno je iz UN Women BiH.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije