Financa
Digitalni poslovni portal

BlaŽ: Promicanje Hercegovine kao vinske regije

Promovirajući kulturu pijenja vina kroz promicanje znanja o vinu Blaž Enology educirao je proteklih godina oko 300 someliera 1. stupnja, a i ove godine Udruga Blaž Enology u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru u Wine Hotelu Cesarica u Međugorju organizirala je tečaj prvog stupnja somelierstva s Draženom Šunjićem WSET na kojem je sudjelovalo pedesetak polaznika.

Uz tečaj somelierstva u sklopu ovogodišnje manifestacije BLAŽ održat će se i radionica o blatini i žilavki sa Sinišom Lasanom u Smokva Wine Clubu u Ljubuškom.

Kulminacija je Blaž 2022 enološki performans koji će se 6. put održati u Sportskom centru Međugorja 8. rujna 2022. godine u 18 sati. Na ovom performansu tridesetak vinarija će autohtonim hercegovačkim vinima blatinom i žilavkom brojnim posjetiteljima Hercegovinu predstaviti kao vinsku regiju.

Uz kušanje najboljih vrhunskih hercegovačkih vina, gosti će uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi te zabavnom programu za koji su zaduženi klapa Sebenico i Marko Pecotić Peco.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije