Financa
Digitalni poslovni portal

Kineska gaming tvrtka imenovala prvu virtualnu izvršnu direktoricu

Kineska gaming tvrtka NetDragon Websoft nedavno je za izvršnu direktoricu postavila virtualnu osobu podržanu umjetnom inteligencijom

Tang Yu će donositi odluke koje se tiču svakodnevnog poslovanja tvrtke, a ljudski članovi uprave NetDragon Websofta koristit će je i kao podatkovni centar i analitički alat

Kineska gaming tvrtka NetDragon Websoft nedavno je za izvršnu direktoricu postavila virtualnu osobu podržanu umjetnom inteligencijom; virtualna gospođa Tang Yu vodit će poslovanje glavne podružnice tvrtke, Fujian NetDragon Websoft,prenosi bug.

Zaduženja izvršne direktorice

Tang Yu će donositi odluke koje se tiču svakodnevnog poslovanja tvrtke, a jedan od glavnih zadataka bit će joj osigurati učinkovitiji sustav upravljanja rizicima. Ljudski članovi uprave ujedno će je koristiti kao podatkovni centar u stvarnom vremenu i analitički alat. Na kraju, Tang Yu bi trebala osigurati kvalitetno radno okruženje za zaposlenike, stoji u priopćenju tvrtke.

“Vjerujemo da je umjetna inteligencija budućnost korporativnog upravljanja, a naše imenovanje gđe. Tang Yu predstavlja našu predanost umjetnoj inteligenciji kako bismo transformirali način na koji vodimo naše poslovanje i u konačnici potaknuli naš budući strateški rast”, kažu u kompaniji.

Integrirana rješenja

NetDragon Websoft najavljuje da će nastaviti širiti algoritme koji stoje iza Tang Yu kako bi, kažu, “izradili otvoren, interaktivan i vrlo transparentan model upravljanja dok se postupno transformiramo u radnu zajednicu temeljenu na metaverzumu, što će nam omogućiti da privučemo mnogo širu bazu talenata”.

NetDragon Websoft jedan je od najpoznatijih kineskih kreatora internetskih igara kao što su Eudemons Online, Heroes Evolved, Conquer Online i Under Oath. Tvrtka želi izgraditi najveću globalnu zajednicu za online učenje i isporučiti integrirana rješenja za učenje svakoj školi u svijetu, a posljednjih godina intenzivno razvijaju sektor online obrazovanja.

 

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije