Financa
Digitalni poslovni portal

Netflix pomaknuo rok za uvođenje svoje jeftinije pretplate

Netflix pomiče rok za početak lansiranja svoje jeftinije opcije koja će biti podržana oglasima za 1. studenoga...

Za ovaj potez kompanija se odlučila kako bi zaustavili pad svog poslovanja.

Netflix pomiče rok za početak lansiranja svoje jeftinije opcije koja će biti podržana oglasima za 1. studenog kako bi pretekli Disney koji to isto planira 8. prosinca, piše poslovni.hr.
Prema nedavnom izvješću The Wall Street Journala, Netflix procjenjuje da će njihova jeftinija opcija s oglasima privući 40 milijuna gledatelja do kraja sljedeće godine. Oglašivačima je Netflix pak rekao da do kraja 2022. očekuju da će imati oko 4,4 milijuna korisnika ove jeftinije opcije diljem svijeta.

Netflix planira reproducirati četiri minute oglasa za svaki sat sadržaja, a za dosezanje 1000 gledatelja oglašivačima namjerava naplaćivati otprilike 65 dolara, što je znatno veća naknada od većine drugih konkurenata, prenosi Yahoo Finance.

Netflixov sadržaj s oglasima trebao bi 1. studenoga započeti s radom u više zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku i Njemačku, piše Variety pozivajući se na dobro upućene izvore.

Tvrtka trenutno pregovara s agencijama o minimalnoj godišnjoj obvezi potrošnje na oglase od 10 milijuna dolara. Cilj im je finalizirati kupnju oglasa do 30. rujna kako bi mogli prema planovima započeti s lansiranjem.

Za ovaj potez kompanija se odlučila kako bi zaustavili pad svog poslovanja. Netflix vjeruje da će ovako vratiti mnoge pretplatnike koji su odustali od ovog streaming servisa jer im je bilo preskupo, ali i privući brojne nov

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije