Financa
Digitalni poslovni portal
Financa Header Banner – 970×250 br 6

Addiko Bank Sarajevo: Krediti do milijun KM do za svega 48 sati

SME sektor zauzima posebno mjesto u strategiji poslovanja Addiko Bank Sarajevo. To je bio razlog pokretanja posebne promotivne ponude za ove kompanije. Fokusirajući se na brzinu odobrenja kao ključnu prednost, Addiko banka je svojim klijentima omogućila proces apliciranja i odobrenja kredita u iznosu do milijun KM za svega 48 sati. 

“Snažno smo fokusirani na SME sektor, kao jedan od pokretača bh. ekonomije i zaposlenosti. Sa namjerom da našim gospodarstvenicima olakšamo i ubrzamo proceduru odobrenja kredita i financiranja njihovog biznisa u što kraćem roku, kreirali smo našu novu ponudu. Dodatnom optimizacijom procesa, te unaprjeđenjem tehničke podrške, skratili smo vrijeme potrebno za odobrenje kredita za SME sektor u iznosu od 1.000.000 KM na svega 48 sati”, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo i naglasio opredijeljenost banke ka olakšavanju i pojednostavljenju procesa financiranja SME sektora.

SME sektor je, pored potrošačkog kreditiranja, jedno od ključnih područja strateškog pozicioniranja Addiko Bank Sarajevo, u okviru kojeg Banka razvija specijalističku strategiju djelovanja, uvažavajući njegove specifičnosti, ali i potrebe za financiranjem. Brzina odobravanja kredita je i u ovom slučaju jedna od najvažnijih prednosti, što je proizašlo kao rezultat analize o potrebama SME sektora provedene od strane Banke.

Više detalja o ovoj ponudi moguće je naći na web stranici Addiko krediti za mala i srednja poduzeća – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba), te u bilo kojoj poslovnici Banke. 

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije