Financa
Digitalni poslovni portal

- OGLAS -

Vinosaur – vinska manifestacija u Banja Luci

Posjetili smo “Vinosaur”, prestižnu regionalnu vinsku manifestaciju koja se po 13. put u organizaciji poduzeća “Frutela Group” održala u u Banjaluci.

U romantičnom ambijentu na otoku u sklopu ugostiteljsko gastronomskog objekta Stara Ada vinari iz regije, ali i europskih država imali su priliku susresti se s ljubiteljima vina iz Banja Luke, ali i ostalih dijelova Bosne i Hercegovine.

Vinosaur 2022 Banja Luka 3 financa.ba
Vinosaur 2022 Banja Luka – izvor: financa.ba

Na ovogodišnjem Vinosauru predstavilo se oko 80 vinarija iz 15 država koje su kroz dvodnevno druženje uz degustaciju posjetiteljima predstaviti paletu od nekoliko stotina različitih etiketa, stilova i tipova vina.

Vinosaur 2022 Banja Luka financa.ba
Vinosaur 2022 Banja Luka – Izvor: financa.ba

Uporedo s mnogobrojnim proizvođačima vina, kao i prethodnih godina, svoje najbolje delicije je ponudilo 20-ak izlagača u gastro segmentu, koji su ljubiteljima vina upotpunili hedonistički ugođaj ponudom vrhunskih pršuta, sireva, maslina i maslinovog ulja.

Vinosaur 2022 Banja Luka 5 financa.ba
Vinosaur 2022 Banja Luka 5 financa.ba
Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije