Financa
Digitalni poslovni portal

- OGLAS -

Ove godine NetWork konferencija slavi deseto izdanje!

Iza nas je devet fantastičnih konferencija i radujemo se ponovnom susretu u Neumu od 26. do 28. 10. 2022. godine.

Konferencija je u proteklih devet izdanja postala nezaobilazna destinacija za sve strastvene IT profesionalce koji kontinuirano rade na sebi, ali i na razvoju profesije. Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije stižu na ovaj događaj.

Željeli smo ponovo na jednom mjestu okupiti sve koji nešto znače u poslovno-tehnološkoj sferi s ciljem dijeljenja i razmjene znanja i iskustava. Odaziv učesnika, predavača i sponzora, koji nadilazi nivo prethodnog izdanja, predstavlja potvrdu kvalitete ovogodišnjeg sadržaja konferencije i aktualnosti tema.

Rino Babić, account direktor u agenciji Communis koja već dugi niz godina organizira NetWork konferenciju.

Na šest pozornica okupit će se oko sedamdeset ponajboljih međunarodnih govornika koji su karijeru izgradili u vodećim ICT kompanijama. Govorit će se o aktualnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Kao i ranijih godina, mi smo i za desetu NetWork konferenciju odabrali predavanja koja oslikavaju današnja događanja i aktualne tehnologije na uvijek uzbudljivoj IT sceni. Imamo predavače sa velikim praktičnim i predavačkim iskustvom i vjerujemo da će publici biti vrlo zanimljivo slušati što su pripremili. Nešto je veći fokus na cyber security temama ove godine, iz nekoliko razloga, ali smatramo da je to vrlo važna oblast i da ćemo predavanjima na tu temu dodatno podići svijest o tome kako kod pojedinaca tako i kod kompanija.

Damir Dizdarević, content direktor NetWork konferencije

Da deseta godišnjica NetWorka prođe u slavljeničkom duhu pobrinut će se kultna splitska grupa The Beat Fleet (TBF), legendarne Letu Štuke, te bend Perpetuum mobile.

Posjetite www.networkkonferencija.ba i rezervirajte sebi ulaznicu. Sve informacije o NetWork 10 konferenciji možete dobiti putem web stranice, ali i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije