Financa
Digitalni poslovni portal
Financa Header Banner – 970×250 br 6

Online alati za promjenu formata dokumenta

Bez obzira pretvarate li PDF u Word, JPG, BMP ili bilo što između, svi vaši dokumenti mogu se prebaciti u drugi format na vrlo jednostavan način.

Svima se nama ponekad dogodi da dobijemo format datoteke koju na računalu ne mogu otvoriti. Srećom, postoje brojne stranice na kojima možemo pretvarati formate datoteka iz PDF-a u DOC, JPG u BMP, slike i zvuk – i sve između.

Donosimo vam tri online usluge idealne su za pretvaranje formata datoteka zato jer sve rade na licu mjesta – ne trebate ih ni koristiti sve, samo je bitno da izaberete onu koja vam se najviše sviđa.

Online-Convert.com

Prije nego što isprobate prvu konverziju na Online-Convert.com, vrlo lako možete provjeriti podržava li stranica format koji tražite. Samo kliknite na Go i vidjet ćete možete li nastaviti s konverzijom. Nakon toga birajte format – zvuk, video, sliku, dokument, e-knjigu ili arhivu na desnom dijelu stranice.

Birajte ciljani format iz izbornika u odgovarajućoj sekciji i vidjet ćete novu stranicu gdje možete pronaći datoteku, čak i ako se radi o URL-u ili na oblaku. Za početak konverzije birajte opciju Convert File.

ConvertFiles

ConvertFiles je još jedna vrlo jednostavna opcija koja pokriva velik broj formata. Pronađite vašu datoteku na disku ili na web stranici. Dostupni formati su dokumenti, slike, prezentacije, e-knjige, videi, slike, arhive ili audio datoteke. Ako pošaljete svoju datoteku, ulaznu će metodu automatski birati sama stranica, a vi ćete nakon toga moći birati želite li da konvertirana datoteka stigne direktno na vaš mail ili ju samo želite pretvoriti u drugi format i preuzeti na stranici. Nakon što odradite konverziju, kliknite na poveznicu i dobit ćete novu datoteku.

Promjena formata
Promjena formata

Convertio

Za prebacivanje formata na vašem računalu, onima s Dropboxa, Google Drivea ili adrese, apsolutno isprobajte Convertio. Birajte vrstu datoteka – sve od slika, dokumenata i e-knjiga do prezentacija i vektorskih formata.

Convertio može konvertirati velik broj datoteka odjednom biranjem tipke ‘Add More Files’. Promijenjene formate možete pohraniti u Dropbox i Google.

Kliknite na tipku Convert kad ste spremni i vidjet ćete postotak procesa. Nakon toga pritisnite tipku Download (preuzmi) za preuzimanje svake datoteke. Convertio također preuzeti sve konvertirane datoteke unutar ZIP arhive, objašnjava Makeuseof.

Izvor: tportal

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije