Financa
Digitalni poslovni portal

- OGLAS -

Mastercard Fintech Engage: drugi po redu događaj za FinTech kompanije

Poziv za FinTech kompanije iz šire regije Balkana da sudjeluju na natječaju kako bi osigurali ulazak u finalni krug Start Path-a, globalnog start-up programa kompanije Mastercard.

Nakon uspješnog događaja u Berlinu, sada je Atena domaćin Mastercard Fintech Engage serije, te se pozivaju FinTech kompanije iz šire regije Balkana da sudjeluju u završnom krugu Start Path programa koji je dio globalnog Mastercard programa za startup kompanije.

Mastercard je posvećen kontinuiranoj promociji i podršci inovativnim idejama i podržava nove biznise na putu razvoja, zbog čega pokreće Mastercard Fintech Engage i okuplja lidere u financijskoj industriji, FinTech kompanije, investitore i kompanije rizičnog kapitala kako bi potaknule diskusije o novim trendovima u industriji i mogućnostima za razvoj poslovanja.

Najvažniji dio Mastercard Fintech Engage programa će se održati u četvrtak, 24. studenog 2022. godine u Ateni, kada će se održati natjecanje koje će fintech kompanijama pružiti priliku da pokažu svoj poslovni plan i promoviraju svoj rad. Dvije kompanije koje se istaknu, imati će priliku da se natječu na glavnom događaju koji će se održati u Berlinu 2023. godine, gdje će se okupiti pobjednici svih regionalnih događaja koji se bore za konačnu nagradu, a to je mjesto u finalnoj fazi selekcije Mastercard Start Path programa. Fintech prijave za natjecanje su otvorene na ovoj platformi.

Pored samog natječaja, Mastercard Fintech Engage u Ateni će uključivati i panele sa osnivačima startup kompanija, rukovoditeljima tehnoloških kompanija i investitorima iz sektora rizičnog kapitala, kao i predstavnicima bankarskog sektora, te predstavnicima vlada Grčke, Cipra, Malte, Rumunjske, Bugarske, Srbije i Izraela. Glavna tema razgovora biti će uloga koju će industrija plaćanja igrati u metaverzumu i povećanju kapitala. Osim toga, stručnjaci za fintech i bivši polaznici Start Path programa podijelit će svoje priče o uspjehu, a sve to povezujući se s ključnim sudionicima fintech ekosustava u regiji.

Inovacije su u srži svih naših aktivnosti koje provodimo u kompaniji Mastercard. Ekosustav fintech kompanija u široj regiji Balkana pokazao je značajan rast posljednjih godina i ponosni smo što smo aktivna podrška start-up kompanijama kako bi se razvijale i imale pozitivan utjecaj na društvo. Zaista se radujemo što ćemo čuti predstavnike inovativnih fintech kompanija koji će uzburkati industriju i definirati buduće trendove.

Panagiotis Polydoros, Direktor za Grčku, Kipar i Maltu u Mastercardu

Poziv za sudjelovanje u natječaju otvoren je za nove fintech kompanije iz Grčke, Cipra, Malte, Rumunjske, Bugarske, Srbije i Izraela. Pristup događaju je isključivo uz pozivnicu.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije