Financa
Digitalni poslovni portal

- OGLAS -

Unsplash – platforma koja nudi više od četiri milijuna besplatnih fotografija

Unsplash je dobro poznata platforma putem koje je moguće pronaći i slobodno koristiti više od četiri milijuna kvalitetnih fotografija. Platformi se može pridružiti bilo tko i podijeliti s drugima svoje fotografije koje ne moraju nužno biti snimljene profesionalnom fotografskom opremom…

Ovu platformu koja okuplja više od četvrt milijuna fotografa koji putem nje nude više od četiri milijuna najvećim djelom doista kvalitetnih fotografija vjerojatno i nije potrebno posebno predstavljati. No, nešto je možda manje poznata činjenica da Unsplash ima i službenu aplikaciju, doduše samo za iPhone i za iPad.

Sama aplikacija ima dvojaku ulogu; s jedne strane omogućava jednostavno pregledavanja zbilja bogatog kataloga fotografija koje se mogu slobodno koristiti (nije potrebno plaćati tantijeme), a s druge strane omogućava da se bilo tko pridruži rastućoj zajednici fotografa i putem platforme plasira i vlastite slike koje mogu biti snimljene i samim pametnom telefonom.

Unsplash app

Fotografije su razmještene u nekoliko kategorija te ih je moguće i pretraživati, dok je zgodna stvarčica mogućnost da pregledavanja tematskih skupina i kolekcija fotografija i na taj se način inspirirati ili jednostavno uživati u zanimljivim fotografijama.

Slike je moguće označiti i favoritima, povezivati se s drugim kreativcima koji su se priključili platformi i još pokoju sitnicu. Ukratko, svi oni koji traže kvalitetne fotografije s ovom će platformom i aplikacijom sigurno doći na svoje.

Izvor:bug.hr

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije