Financa
Digitalni poslovni portal
Financa Header Banner – 970×250 br 6

Apple priznao da kupci iPhonea mogu očekivati kašnjenja isporuke

Iz Applea poručuju da blisko surađuju s dobavljačem kako bi se vratio na normalne razine proizvodnje

Kupci iPhonea mogu očekivati kašnjenja u isporuci tog proizvoda zbog ograničenja uzrokovanih koronavirusom. Zastoj se desio u proizvodnoj tvornici u Kini, upozorila je tvrtka Apple.

Riječ je o tvornici iPhonea Apple proizvodnog partnera Foxconna u Zhengzhouu u Kini, koja radi pod ograničenjima. Ona privremeno utječe na primarni pogon za sklapanje iPhonea 14 Pro i iPhonea 14 Pro Maxa.

Nedavno su se pojavila izvješća da su radnici u tvornici za sklapanje Apple iPhonea u Kini pobjegli iz pogona nakon što je val slučajeva Covid-19 doveo do potpunog zatvaranja tvornice.

Tvrtka Foxconn, službeni dobavljač američkog Applea, ima mnogo radnika u svom kompleksu Zhengzhou. Ona nije dala službeni broj zaraženih Covidom-19.Iz Applea poručuju da blisko surađuju s dobavljačem kako bi se vratio na normalne razine proizvodnje. Ali da istovremeno rade na osiguravanju zdravlja te sigurnih uvjeta za svakog radnika.

Izvor:jutarnji list

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije