Financa
Digitalni poslovni portal
Financa Header Banner – 970×250 br 6

Robert Kiyosaki nastavlja investirati u bitcoin

Već smo pisali da je bitcoin doživio snažnu korekciju cijene u 2022. godini. Analitičari su dali svoja mišljenja, svatko iz svoje perspektive o bitcoin-u i kriptosvijetu. Roberta Kiyosakia, autor najprodavanije poslovne motivacijske knjige „Rich Dad Poor Dad, je tek na samom kraju godine prezentirao svoje mišljenje o kriptovalutama.

Zanimljivo je, Robert Kiyosaki je jako optimističan kada je pitanju Bitcoin. Strateški je odluučio da nastavlja investirati. Smatra da je bitcoin okarakteriziran kao roba, kao što su i druge robe u koje Robert Kiyosaki voli investirati: zlato, srebro i nafta. Zanimljivo je da ovaj pisac navodno nije čekao prethodno predviđenu cijenu od tisuću dolara za Bitcoin. Nastavio je ulaganja u skladu s trenutnim cijenama na tržištu.

Robert Kiyosaki je iznio mišljenje i o drugim kriptovalutama. Očekuje da će većinu njih uništiti SEC-ove regulatorne mjere. U globalnoj prognozi za 2023. Kiyosaki potiče svoje čitatelje da se spreme za još jednu turbulentnu godinu. Prema njegovoj retorici, do 2024. godine, politika Federalnih Rezervi o podizanju kamatnih stopa će dovesti do kolapsa velikog broja sektora a neki od njih su nekretnine i osobni prihodi.
Robert Kiyosaki još jednom naglašava da će samo pametni i informirani se obogatiti u ovakvim ovakvim ekonomskim okolnostima.

Financa.ba je nedavno upravo Kiyosaki-jevu knjigu navela kao prijedlog jednog od financijskih prijedloga za svakoga.

Pretplatite se na naše obavijesti
Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja izravno na Vaš email.
Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku
Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije