Subota, 5 listopada, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Modna tvrtka Shein u Londonu priprema IPO vrijedan 50 milijardi funti

Internetska modna tvrtka Shein priprema se podnijeti prospekt britanskom Uredu za financijsko ponašanje na odobrenje prije potencijalne prodaje u Londonu koja bi je mogla procijeniti na oko 50 milijardi funti (63,70 milijardi dolara), izvijestio je u nedjelju Sky News.

Povjerljivo podnošenje moglo bi se dogoditi sljedeći tjedan, dodaje se u izvješću pozivajući se na izvore. Kineski Shein nije odmah odgovorio na zahtjev Reutersa za komentar.

Shein, procijenjen na 66 milijardi dolara u prikupljanju sredstava prošle godine, počeo je surađivati ​​s londonskim timovima svojih financijskih i pravnih savjetnika. I to kako bi istražili uvrštenje na Londonsku burzu početkom ove godine, prenosi CNBC.

Tvrtka brze mode ubrzala je pripreme za uvrštenje na londonsku burzu. Učinili su to nakon što su se u pokušaju da se plasiraju na tržište New Yorka suočili s regulatornim preprekama i protivljenjem američkih zakonodavaca.

Međutim, visoki britanski zastupnici također dovode u pitanje Sheinovu prikladnost za uvrštenje na londonsku berzu. Pozivaju na veći nadzor poslovanja. Shein je kao odgovor rekao da to jača upravljanje i usklađenost.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno