Četvrtak, 18 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

WhatsApp najavio novu značajku – dozvolit će uređivanje poruka

WhatsApp će korisnicima omogućiti da uređuju poruke. Značajka je to koju već imaju njegovi konkurenti Viber, Telegram i Signal. Poruke će se moći uređivati do 15 minuta nakon slanja.

Whatsapp je u vlasništvu američkog tehnološkog diva Meta, koji također posjeduje Facebook i Instagram. Značajka će biti dostupna za 2 milijarde korisnika WhatsAppa u narednim tjednima. Svojim najvećim tržištem smatra Indiju s 487 milijuna korisnika, piše BBC.

Od ispravljanja jednostavne pravopisne pogreške do dodavanja dodatnog konteksta poruci, uzbuđeni smo što vam možemo omogućiti veću kontrolu nad vašim razgovorima. Sve što trebate učiniti je dugo pritisnuti na poslanu poruku i odabrati ‘Uredi’ iz izbornika do petnaest minuta nakon slanja.

Uređene poruke bit će označene kao “uređene”, tako da primatelji znaju da je sadržaj promijenjen. Međutim, neće im biti prikazano kako je poruka tijekom vremena mijenjana.

Funkciju uređivanja uveo je Facebook prije gotovo deset godina. Otprilike u to vrijeme Facebook je otkrio da je više od polovice njegovih korisnika stranici pristupilo putem mobilnih telefona, koji su skloniji pogreškama pri tipkanju. Na Facebooku su ažuriranja koja su izmijenjena označena kao uređena. Korisnicima je također dostupna povijest izmjena.

Prošle je godine Muskova platforma Twitter rekla da svojim pretplatnicima daje mogućnost uređivanja svojih tweetova. Tweetove je moguće urediti nekoliko puta u roku od 30 minuta nakon objave.

Tweetanje će se činiti pristupačnijim i manje stresnim. Trebali biste biti u mogućnosti sudjelovati u razgovoru na način koji vama ima smisla, a mi ćemo nastaviti raditi na načinima koji će učiniti da se baš to čini bez napora.

Twitter
Whatsapp uređivanje poruka
WhatsApp uređivanje poruka

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno