Financa
Digitalni poslovni portal

Eldar Dudo novi direktor UNIQA osiguranja u BiH

UNIQA Bosna i Hercegovina, kao dio UNIQA Grupe prisutne u 18 zemalja i peta na tržištu osiguranja u Centralnoj i Istočnoj Europi, nastavlja s implementacijom programa rasta “UNIQA 3.0 – Sjeme budućnosti. Veliki im je fokus u prethodnoj godini bio na jačanju veze i suradnje UNIQA zemalja SEE regije, pružanju bolje usluge, većom orijentacijom na klijente i digitalizacijom kompanije i njene ponude.

Regija Jugoistočne Europe, koju čini grupa UNIQA kompanija iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, treća je najveća grupa kompanija u sklopu UNIQA Internacionalnog poslovanja. Sa premijom od 269.2 milijuna €, oko 1.700 zaposlenih i preko 2 milijuna klijenata. Zajedničkim nastupom, ove zemlje će doprinijeti značajnom razvoju u ovoj regiji. Istovremeno povećavajući svoj fokus na poslovni model vođen podacima i klijentima, koristeći regionalnu suradnju i inovacije.

Nakon postavljanja temelja za jaku suradnju SEE zemalja tijekom prethodne godine, učinjene su i određene izmjene u Upravi Društva kao i u Nadzornom odboru u Bosni i Hercegovini.

Odobrenjem regulatora, Eldar Dudo imenovan je za novog direktora UNIQA osiguranja u Bosni i Hercegovini. Zamijenio je Senadu Olević koja će, nakon više od 20 godina uspješnog upravljanja kompanijom, preuzeti funkciju u Nadzornom odboru ovog osiguranja u BiH.

Adel Bahtanović, predsjednik Nadzornog odbora UNIQA Osiguranja u Bosni i Hercegovini i ujedno predsjednik SEE5 regije poželio je dobrodošlicu Dudo Eldaru i istaknuo svoje povjerenje u zajedničko uspješno poslovanje.

Eldarovo dugogodišnje iskustvo, kao i odlično poznavanje kompanije i lokalnog tržišta će nesumnjivo doprinijeti daljnjem unaprijeđenu našeg poslovanja ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u cijeloj SEE regiji. Uvjeren sam da će njegove liderske sposobnosti, stručnost i profesionalnost biti ključni u kontinuiranom razvoju naših zaposlenih, te pružanju vrhunske usluge našim klijentima i partnerima.

Adel Bahtanović

Sa bogatim iskustvom na vodećim funkcijama u sektoru bankarstva i osiguranja, Eldar je odlično upoznat sa radom UNIQA Osiguranja. Kao i kompletnog tržišta osiguranja. Preuzevši funkciju novog direktora, stečeno iskustvo će mu donijeti veliku prednost za dalji rast i razvoj ovog osiguranja na tržištu BiH. Kao i u očuvanju njene liderske pozicije u oblasti životnog osiguranja. Također, Eldar će zauzeti i značajnu ulogu pri ostvarenju misije i vizije Društva koja se bazira na regionalnom razvoju sektora osiguranja i inovativnom pristupu uz fokus na kvaliteti usluge koju ovo osiguranje pruža svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Prijavite se na naš Newsletter

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije