Financa
Digitalni poslovni portal

Za Androide: Napokon ćemo moći obrisati zadnjih 15 minuta povijesti pretraživanja u Googleu

Potencijalno korisna značajka trebala bi biti dostupna svim korisnicima Androida tijekom nekoliko narednih tjedana. Mogla bi se naći i u drugim servisima
Google će u svoju aplikaciju za operativni sustav Android dodati mogućnost uklanjanja zadnjih 15 minuta povijesti pretraživanja.

Tijekom nekoliko narednih tjedana ta bi značajka trebala postati dostupnom svima koji koriste Googleovu aplikaciju za Android. U Googleu razmatraju načine kako je uvesti i u druge servise.

Prvi ju je uočio nekadašnji glavni urednik web odredišta XDA Developers Mishaal Rahman, koji je o tome dobio dojavu.

Želite li provjeriti je li dostupna i vama, otvorite aplikaciju Google za Androdi, kucnite svoju profilnu sliku i pogledajte možete li naći opciju Delete last 15 min. U trenutku pripreme ovog članka nije se još bila pojavila na tportalu dostupnim uređajima.

Google je mogućnost brisanja zadnjih 15 minuta povijesti pretraživanja najavio još tijekom konferencije Google I/O u svibnju prošle godine.

Za uređaje s operativnim sustavom iOS uvedena je tijekom srpnja iste godine. Tada je bilo najavljeno kako će izdanje za Android stići do kraja 2021. godine, što se nije dogodilo.

Izvor:tportal.com

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije