Četvrtak, 18 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

ChatGPT sada možete isprobati a da se ne registrirate

OpenAI objavio je kako će postupno omogućiti korisnicima pristup svom besplatnom generativnom AI chatbotu, ChatGPT, bez potrebe za registracijom.

Naime, korisnici koji su do sad željeli koristiti ChatGPT, trebali su napraviti korisnički račun ili se ulogirati nekim od korisničkih računa drugih servisa, poput Googlea. Kako pojašnjavaju iz OpenAI, “žele umjetnu inteligenciju učiniti dostupnom svima koji su znatiželjni o njenim mogućnostima”.

No, to ne znači i da će “anonimni” korisnici moći postavljati umjetno inteligenciji pitanja o bilo čemu. Kako su pojasnili iz OpenAI, ugradili su sigurnosna ograničenja koja će onemogućiti postavljanje pitanja i zadataka iz određenih područja. O kojim je to točno područjima riječ, nisu specificirali, prenosi Zimo.

Također, besplatna verzija ChatGPT-a neće imati pristup internetu. A tvrtka će sadržaj koji korisnici budu ubacivali u chatbot, kako kažu, možda koristiti za poboljšanje svojih modela. No, dodaju da korisnici to mogu isključiti u postavkama.

Oni korisnici koji žele koristiti napredniju verziju ChatGPT-a, morat će platiti pretplatu. Ali će imati i pristup nekim opcijama koje nisu dostupne u besplatnoj verziji popularnog chatbota.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno