Srijeda, 2 listopada, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

BBI Banka: Počeo Program „10 BBI Talenata“

BBI Banka je danas započela Program “10 BBI Talenata”, tromjesečni plaćeni program namijenjen mladim osobama s fakultetskom diplomom. Ova inicijativa ima za cilj ulaganje u mlade talente kao ključnu komponentu za izgradnju uspješnih zajednica i razvoj poslovanja.

Mladi donose nove ideje i perspektive u radnja okruženja, te je od suštinskog značaja pružiti im adekvatnu podršku na njihovom poslovnom putu. S tim ciljem BBI Banka već drugu godinu zaredom pokreće Program “10 BBI Talenata”.

Program nudi polaznicima platformu za sticanje potrebnih znanja, vještina i sposobnosti koje će im pomoći u budućim karijerama. Deset mladih, kreativnih i ambicioznih polaznika, koji su uspješno prošli selekcijski postupak, dobili su priliku raditi u BBI Banci uz mentorstvo iskusnih zaposlenika.

Tokom trajanja Programa bit će praćen njihov napredak, a postoji mogućnost zaposlenja u BBI Banci nakon završetka programa.

 „Zadovoljstvo je raditi sa mladima. Njihova digitalna pismenost i lakoća kojom prate trendove su izvanredne. Puni entuzijazma i motivacije sjajno su se uklopili s ostatkom tima koji ima više iskustva i znanja o poslovnim procesima. To je ujedno i prilika za uzajamno učenje i nadopunjavanje. Nastavak ovog programa svakako će donijeti nove prilike za usavršavanje i rast, kako za polaznike, tako i za tim BBI Banke“ navela je Sanela Mrgan-Balić, direktorica Sektora za HR u BBI Banci, ističući uspjeh prošlogodišnjeg programa nakon kojeg devet polaznika radi u BBI Banci.

Za više informacija o Programu posjetite bbi.ba.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno