Financa
Digitalni poslovni portal

Zavirili smo u trgovinu Pepco u Sarajevu koja se otvara u četvrtak

Maloprodajni lanac raznih proizvoda Pepco u tri dana otvorit će dvije trgovine u Sarajevu, a Klix.ba je prije otvorenja ekskluzivno obišao jednu u trgovačkom centru West Gate na mostarskom raskršću.
Službeno otvorenje očekuje se 14. rujna u Sarajevu na dvije lokacije – TC Intershop, u Kolodvorskoj 12 i West Gate shopping centru.

Nakon Sarajeva, otvaraju se trgovine u Banjoj Luci i Mostaru, a sve je planirano za jesen ove godine.

Poznati trgovački lanac već ima 3300 trgovina u 18 europskih zemalja, a obiteljima nudi široku ponudu raznovrsnih proizvoda, uključujući odjeću za djecu i odrasle, modne dodatke, igračke, ukrase, tekstil i potrepštine za kućanstvo.

Cilj tvrtke je, ističu, pružiti savršen spoj kvalitete, cijene i praktičnosti. Također ističu da su niske cijene ključna snaga Pepco trgovina. Te da pružaju profesionalnu i prijateljsku uslugu.

U prvoj godini prisustva u Bosni i Hercegovini, kompanija planira zaposliti 120 radnika. Te nudi napredovanja i mogućnosti rasta. Ističu da je čak 92 posto voditelja trgovina angažirano interno.

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije