Subota, 5 listopada, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Business Angel Summit 2024: Treće izdanje Summita poslovnih anđela od 30. do 31.10. u Sarajevu

U organizaciji Fondacije 787 i BHBAN mreže, Sarajevo će 30. i 31. listopada 2024. godine biti domaćin jednog od najznačajnijih regionalnih investicijskih događaja – Summita poslovnih anđela 2024.

Business Angel Summit (BAS) je, već treću godinu zaredom, mjesto okupljanja lokalnih, regionalnih, ali i svjetskih anđela investitora, investitora u startupe u ranoj fazi, poduzetnika, startup osnivača i ključnih aktera startup ekosustava iz zemalja Zapadnog Balkana i ostatka Europe. Ovaj jedinstveni dvodnevni događaj pruža  priliku za povezivanje investitora sa osnivačima startupa iz regije, s ciljem što efikasnijeg iskorištavanja startup potencijala i inovacija iz regije koja se prepoznaje kao neotkriveni centar startup ideja i inovacija.

Centralni događaj summita održava se 31. listopada i uključuje niz predavanja investitora i stručnjaka za startupe iz Europe i svijeta, radionice za poduzetnike i osnivače startupa, te predstavljanje 10 startupa u ranoj fazi razvoja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Kosova, Albanije i Crne Gore. 

Neki od ovogodišnjih govornika i govornica su Maria Carolina Romero, investitorica i stručnjakinja za rane faze investiranja, Maaike Doyer, serijska poduzetnica i osnivačica Epic Angels, najveće mreže investitorica na svijetu, Saša Popović, anđeo investitor, osnivač i direktor VegaIT, te Berthold Baurek Karlic, predsjednik European Super Angel Club-a i inicijator World Venture Forum-a.

Summit poslovnih anđela organizira Fondacija 787, koja ove godine slavi 10 godina aktivnog rada na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava u Bosni i Hercegovini, u suradnji s BHBAN-om, prvom mrežom poslovnih anđela u Bosni i Hercegovini. Financa.ba je jedan od medijskih sponzora ovogodišnjeg summita.

Sudjelovanje na događaju moguće je samo uz pozivnicu organizatora, ali ukoliko ste iskusni investitor i tražite prilike za ulaganje u startupe na Zapadnom Balkanu, kontaktirajte nas putem e-mail: hatidza@f787.ba i rezervirajte svoje mjesto.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno