Četvrtak, 18 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Bershka ipak vjeruje u retail prodaju

Modni lanac Bershka nedavno je zatvorio poslovnicu u Frankfurtu, ali iza toga se skrivao veći plan. Bershka pripada španjolskoj grupi Inditex, koja također uključuje marke kao što su Zara, Massimo Dutti i Pull & Bear.

Brend sada otvara svoju najveću poslovnicu na svijetu na novoj lokaciji upravo u Frankfurtu. Da Bershka vjeruje i dalje u retail javnost je obavjestio industrijski časopis Textilwirtschaft, a prenosi Blic.

Potraga za novim prostorom bila je teška jer raspoložive nekretnine nisu zadovoljavale Bershkine zahtjeve. Brend se sada otvara u obliku dugoročne pop-up trgovine.

Otvaranje nove poslovnice Bershka planirano je za svibanj. S ukupnom površinom od oko 4.000 kvadratnih metara, nova poslovnica u Frankfurtu premašuje prethodnu najveću podružnicu u Milanu. Trenutno su u potrazi za osobljem, a čeka se službena informacijao roku trajanja ugovora o najmu. Prema procjenama unutarnjeg tržišta, ugovor bi trebalo da traje do kraja 2026. Kako izvještava Textilwirtschaft, vlasnik zgrade prvobitno je planirao da je sruši i izgradi nekretninu poslovno stambene namjene.

Trgovac sportskom opremom JD Sports sada će se preseliti u bivše prostorije u MyZeilu. Bershka je tamo bila otvorena gotovo dvanaest godina i morala je napustiti prostor jer su zakupnine bile previsoke.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno