Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Londonska burza u potrazi za direktorom za digitalnu imovinu

Londonska burza se oglasina na Linkedin-u s zanimljivom objavom za posao. U potrazi su za liderom u digitalnoj imovini sa strašću za digitalnu imovinu, kripto i blockchain. Londonska burzanska grupa (LSEG), matična kompanija Londonske burze i drugih fintech kompanija, objavila je na LinkedInu da traži direktora za digitalnu imovinu.

LSEG kaže da traži kandidate koji, između ostalih vještina i zahtjeva, imaju „strast i razumijevanje za digitalnu imovinu, kriptovalute i tehnologiju distribuirane knjige“.

Prema opisu oglasa, od budućeg menadžera za digitalna sredstava LSEG-a se očekuje zanimljiva podrška. Zadatak će biti osmisliti i razraditi komercijalnu strategiju za “skup novih infrastrukturnih rješenja i mogućnosti. Očekuje se razvoj LSEG-ovog brenda i ekosustava na digitalnim privatnim tržištima.”

Londonska burza je obavijestila javnost da će stvoriti tradicionalnu platformu za trgovanje imovinom koristeći blockchain tehnologiju. Sljedeći korak je zapošljavanje i odgovorne osobe koja će sve ovo nadgledati. Dana 4. rujna, financijska institucija rekla je da planira koristiti tehnologiju za poboljšanje efikasnosti držanja, kupovine i prodaje tradicionalne imovine.

Međutim, Murray Roos, šef tržišta kapitala LSE grupe, rekao je da neće graditi ništa oko kriptovaluta.

Ujedinjeno Kraljevstvo razvija svoju lokalnu kripto scenu, navodi Kripto.ba. Donesen je zakon koji dozvoljava vlastima da zaplijene Bitcoin koji se koristio za kriminal i najavio planove za nadolazeće stabilne zakone tijekom listopada.

Tijekom rujna je britanski finansijski nadzornik upozorio kripto kompanije o usklađenosti s zakonima. Dobili su rok za usklađivanje sa svojim standardima do siječnja 2024.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno