Petak, 12 srpnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Novi sastav Uprave Croatia osiguranja d.d. Mostar

Croatia osiguranje d.d. sa sjedištem u Mostaru imenovalo je novi sastav uprave Društva na mandatno razdoblje 2023.-2027. godine. Povjerenje Nadzornog odbora, uz suglasnost Agencije za nadzor tržišta osiguranja FBiH kao nadležnog regulatora, zadobio je dr.sc. Damir Đogić koji je imenovan za direktora Društva, a za članove uprave imenovani su mr.sc. Maja Sušac i Krunoslav Beljo.

Croatia osiguranje kao pouzdan partner s poštovanjem čuva i prati sve ono što naši ljudi vrijedno stvaraju skoro 140 godina. Od samog utemeljenja 1884. Croatijina temeljna filozofija je zadržana i danas, a to je biti fer osiguravatelj, kojem je pravična naknada štete i interes osiguranika na prvom mjestu.

Kao samostalno gospodarsko društvo sa sjedištem u Bosni i Hercegovini posluje od 1992. godine a u širokoj lepezi svojih proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudi sve vrste životnih i neživotnih osiguranja.

Croatijina polica osiguranja može se ugovoriti u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kroz razgranatu mrežu svojih poslovnica kao i preko zastupnika i posrednika. Korektno i pravovremeno izmirivanje svojih obveza prema osiguranicima, dobavljačima i zaposlenicima razlog je da Croatia osiguranje uživa status pouzdanog osiguratelja, kvalitetnog partnera i poželjnog poslodavca.

Uprava Croatia Osiguranje dd Mostar
Uprava Croatia Osiguranje dd Mostar

Poslovanje Društva u 2022. godini obilježili su projekti unapređenja poslovanja, poboljšanje profitabilnosti proizvoda, podizanje efikasnosti rješavanja odštetnih zahtjeva i ostvarena premija u iznosu 39,5 mln KM. Rast premije iskazan u 2022. godini nastavio se i u prva tri mjeseca 2023. godine. Tako da je Društvo iskazalo rast od  12,2% u odnosu na isto razdoblje 2022. godine.

Uz podršku Adris Grupe kao vlasnika i koristeći pozitivna iskustva i prakse Matične kuće, Croatijino poslovanje u Bosni i Hercegovini uvijek je usmjereno podizanju kvalitete usluge i zaštite osiguranika, održivom dugoročnom rastu i jačanju pozicije na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine.

Prijavite se na naš Newsletter

Prethodni članak
Sljedeći članak

Popularno