Petak, 18 listopada, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Volvo predstavio EM90

Novi EM90 omogućuje domet do 738 kilometara prema CLTC ciklusu testiranja (kineski standard). Dolazi s baterijom od 116 kWh, a očekuje se da će vrijeme punjenja od 10 do 80 posto biti ispod 30 minuta. Pokretan e-motorom snage 200 kW (272 KS), EM90 ubrzava od 0 do 100 km/h za 8,3 s.

Volvo Cars je predstavio svoj novi potpuno električni premium MPV, Volvo EM90. Automobil je to koji nije samo dizajniran da bude udoban dnevni boravak u pokretu, već i automobil koji pruža prostor za život s vašim voljenima. To je također automobil koji proširuje privlačnost Volvo automobila i zadovoljava još više potreba kupaca.

EM90 pokazuje snažne sposobnosti za inovacije i ispunjavanje specifičnih zahtjeva tržišta. Segment višenamjenskih vozila (MPV) stekao je značajnu popularnost posljednjih godina, posebno u mnogim dijelovima Azije. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto novi EM90 dolazi prvo u Kinu, najveće svjetsko tržište automobila.

Nakon otkrivanja već nagrađivanog i potpuno električnog malog SUV-a EX30 ranije ove godine, Volvo predstavlja drugo proširenje portfelja modela švedskog proizvođača u brzom nizu. I EX30 i EM90 će im pomoći da dosegnu novu publiku. Pokriju veći dio globalnog automobilskog tržišta i ostvare profitabilniji obujam.

EM90 također pojačava predanost Volvo Carsa da postanu potpuno električni proizvođač automobila do 2030. U nadolazećim godinama izbaciti će cijelu obitelj novih, potpuno električnih modela. Isporučujući sve što njihovi kupci očekuju od Volva s nultom emisijom iz ispušnih cijevi.

‘S modelom EM90 prenosimo nasljeđe Volvo Carsa i vodstvo u sigurnosti u uzbudljivi novi električni MPV segment,’ rekao je Jim Rowan, izvršni direktor Volvo Carsa. ‘Omogućuje nam da iskoristimo novu tržišnu potražnju koju dosad nismo istraživali i proširuje privlačnost marke Volvo na više ljudi.‘, prenosi Tportal.

Važan novi segment

EM90 predstavlja važan dodatak našem potpuno električnom portfelju i poduprijet će poziciju Volvo Carsa kao jednog od najbrže rastućih brendova u vrhunskom čisto električnom segmentu. Iako je premium MPV segment u Kini danas relativno mali, on je važan. A u duhu Duetta, premium MPV EM90 služi dvostrukoj svrsi za svoje kupce.

Kada se automobil ne koristi za obiteljska putovanja, on služi i kao poslovni prijevoz koji nudi ultimativno udobno unutarnje okruženje za sastanke i poslovne razgovore. Ukratko, za kupce koji traže sigurnost i prostrano, svestrano i udobno premium iskustvo u pokretu, EM90 je uzbudljiva nova opcija za njih.

Ovaj model prvo dolazi na tržište Kine i sada je tamo dostupan za prednarudžbe.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno