Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Binance ima 200 miliijuna korisnika

Komentar generalnog direktora Richarda Tenga došao je kao odgovor na to da je Binance dostigao prag od 200 milijuna korisnika.
Izvršni direktor Binance Richard Teng nedavno je rekao da je industrija kriptovaluta prešla iz ere „ranih usvajača“ i sada je ušla u epohu „rane većine“.

Tengova tvrdnja došla je kao odgovor na zahtjev za komentarom u vezi sa najavom kompanije od 8. lipnja da je dosegla 200 milijuna registriranih korisnika širom svijeta. Ovo je najviše od bilo koje burze kriptovaluta do sada.

„Duboko smo počašćeni i ponizni što smo dočekali 200 milijuna registriranih korisnika i više“, napisao je Teng, u komentaru dostavljenom putem e-pošte. Dodajući „ovo dostignuće je oličenje povjerenja koje kripto zajednica i igrači industrije i dalje imaju u Binance ekosustavu.”

Izvršni direktor je pripisao “brzi rast” kompanije (broj korisnika narastao sa 100 na 200 milijuna u samo 26 mjeseci) promjeni krajolika za industriju kriptovaluta:

“Ova prekretnica nije samo trijumf za Binance. To je također znak snažnog rasta i zrelosti za širi kripto sektor. To odražava tranziciju od ‘ranih usvajača’ kriptovaluta ka ‘ranoj većini’. Ovo ukazuje da se sve više svjetske populacije zagrijava za kripto i njene neograničene mogućnosti.”

Međutim, Binance uskoro neće stati, jer ostaje na misiji uključivanja milijardu korisnika. „Naš fokus u Binanceu ostaje na vodećim inicijativama koje promoviraju financijsku uključenost i inovacije.“

Put do jedne milijarde korisnika neće biti lak. Za to će biti potreban skoro duplo veći broj trenutnih vlasnika kriptovaluta širom svijeta. Kriptovalute bi trebao koristit svaki osmi čovjek na planeti.

To će također zahtijevati političku potporu globalnih regulatora. Posebno u SAD-u gdje je gotovo 50 milijuna vlasnika kriptovaluta — oko 10% globalne korisničke baze. Očekuje se i da SEC i slične vladine agencije razmotre pravni stav nacije u pogledu različitih aspekata industriju kriptovaluta.

Predstojeći predsjednički izbori potencijalno bi mogli baciti svjetlo na stvari jer se pretpostavljeni republikanski kandidat Donald Trump nedavno proglasio, ako bude izabran, za kripto predsjednika, napominje Kripto.ba.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno