Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Bitcoin narastao, nakon što je postignut dogovor o zaduživanju

Tržište kriptovaluta jučer je snažno krenulo s trgovinom nakon dogovora o gornjoj granici zaduživanja. Podsjećamo, predsjednik SAD Joe Bidden postigao je dogovor oko gornje granice zaduženosti, koji još treba potvrditi kongres. Jučer su bitcoin i etherum zabilježili rast vrijdnosti, ali povećane volumene trgovanja.

Usporedno sa ovim vijestima, kineska državna agencija je objavila dokument u kojem su iznete sugestije za državnu politiku Web3. Ovo predstavlja napredak za zemlju koja želi da kreira sljedeću generaciju tehnoloških standarda. Otvaranje Kine web3 tehnologiji je također uticalo na rast cijena kriptoimovine, a prije svega bitcoin-a i ethereum-a na globalnom nivou.

Maksimalnu vrijednost bitcoin je u prethodna 24 sata zabilježio na nivou od 50.980 konvertibilnih maraka, što je najbolji rezultat još od osmog svibnja. U trenutku pisanja ovog izvješća, Bitcoin-om se trguje po 50.840 konvertibilnih maraka po komadu. Indeks globalnog tržišta kriptovaluta porastao je u danu za četiri posto, na 1,2 bilijuna dolara, prema podacima sa CoinDesk-a. Maksimalnu vrijednost ethereum je u prethodna 24 sata zabilježio na nivou od 3.473 konvertibilnih maraka, što je najbolji rezultat još od petog svibnja.

Bitcoin se prilično učvrstio na nivou iznad 50.000 konvertibilnih maraka. Tu je stagnirao par proteklih tjedana, prije jučerašnjeg skoka.“ – Joe DiPasquale, izvršni direktor menadžera kripto fondova BitBull Capital u svom izvješću, prenosi Biznis.rs.
Hoće li se aktualni trend rasta nastaviti do 30.000 dolara ostaje da se vidi. Očekujemo da će vodeća kriptovaluta na tržištu još jednom ‘napasti’ tu granicu u kratkom roku”, smatra Joe DiPasquale.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno