Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Elon Musk donosi novitete na platformu “X”

Elon Musk objavio novosti o nadogradnjama na platformi “X” (prethodno poznatoj kao “Twitter”). Noviteti će odabranim korisnicima omogućiti pristup besplatnim “premium” funkcijama.

Elon Musk nedavno je najavio planove za platformu “X” gdje će korisnici s više od 2.500 provjerenih pratitelja dobiti besplatne Premium funkcije. Dok će oni s više od 5.000 pratitelja imati pristup besplatnim Premium+ funkcijama. Premium funkcije su ranije koštale 8 dolara mjesečno. One uključuju mogućnost dijeljenja duljih objava i objavljivanja videozapisa, uz manje oglasa.

S druge strane, Premium+ korisnici imat će sve funkcije. Uključujući i pristup generativnom chatbotu “Grok”, bez oglasa.

Podsjetimo, Musk je kupio bivši Twitter u travnju 2022. godine za 44 milijarde dolara. Muskove ambicije kako želi da platforma X izgleda dobro su poznate. Vlasnik te društvene mreže želi da ona postane aplikacija za sve. Od komunikacije pa do plaćanja koja bi nam mogla zamijeniti novčanike. Ali i zamjena za sve druge komunikacijske platforme. Pa čak i – telefonske brojeve.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno