Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

IT konferencija Vision Days u Mostaru će ovaj tjedan okupiti najbolje IT stručnjake iz regije

Prvo izdanje IT konferencije Vision Days otvara se u četvrtak, 23. 5. s početkom u 10 sati u CineStaru u Mostaru.

Ova dvodnevna konferencija ponudit će predavanja dvadesetak eminentnih stručnjaka iz regije sa višegodišnjim iskustvom u velikim IT korporacijama, kao i europskim i svjetskim projektima. Predavanja će pratiti gotovo 300- njak posjetitelja iz cijele regije.

 O tome koliko je zanimanje vladalo već za prvo izdanje ove konferencije, svjedoče i rasprodane kotizacije mjesec dana prije održavanja, što objašnjava da mnogi nisu željeli propustiti priliku poslušati predavanja stručnjaka koji su svoje bogato iskustvo dijelili na pozornicama konferencija, poput Microsoft Ignite-a, Vmware EXPO-a, TechED-a, pa sve do regionalnih IT konferencija Network, Sinergija, Advanced Technology Days i druge.

Na konferenciju stižu sljedeći IT stručnjaci, predavači iz oblasti Security-a i DevOps-a: Ivan Cvitković, Robert Petrunić, Marko Gulan, Nađa Halebić, Vlatko Ivanovski, Alen Ismić, Branko Petrović, Jasmin Azemović, Luka Manojlović, Belma Ohranović, Goran Žarinac, Kenan Mehinović, Omar Kudović, Ishak Alajbegović, Bojan Ždrnja, Krunoslav Mihalić, Miloš Radivojević, Jelena Miodragović i Marin Marinčić.

Iz kompanije DNS IT Consulting and Sevices, koja je i organizator ove važne konferencije, ranije su nam pojasnili, da je ono što ovu konferenciju izdvaja od ostalih sličnih u regiji jeste to, što će sva predavanja biti zasnovana isključivo na „case study“ predavanjima stručnjaka, odabranim iz njihovog dugogodišnjeg iskustva u struci. Tako će se predavanja s fokusom na primjenjivom znanju održavati paralelno u dvoranama CineStara, a govorit će se o konkretnim problemima i situacijama iz prakse. Uposebnom fokusu bit će regionalni IT stručnjaci i certificirani stručnjaci za cyber security, a zanimljivo je i da će jedan cyber napad prikazati uživo.

S bogatim programom, utjecajnim govornicima i velikim interesom posjetitelja, Vision Days već u svom prvom izdanju predstavlja nezaobilazan događaj za IT branšu, te svrstava Mostar na IT mapu regije.

Važnost održavanja ove konferencije prepoznao je i podržao Grad Mostar na čelu sa gradonačelnikom dr. Marijom Kordićem koji će ovu konferenciju i otvoriti.

Osim Grada Mostara, konferenciju su, između ostalih, podržali Check Point, Diplomat Tech, Exclusive Networks, HT Eronet, Barracuda, Croatia osiguranje, NSoft, Nordic Computers, Apolo Škoda, Leda, Franck, Agencija Web studio, Shift Brand Design. Medijski pokrovitelji: RSG radio, Bljesak.info, Financa, Jabuka.tv i IT Radar. Zvanični partner iz oblasti telekomunikacije je kompanija Telemach.

Više informacija o konferenciji i raspored svih predavanja dostupan je na službenoj web stranici konferencije.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno