Financa
Digitalni poslovni portal

Musk: Twitter će uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali…

Moglo bi doći do promjene cijena za komercijalne i državne korisnike Twittera.

Najbogatiji čovjek na svijetu Elon Musk izjavio je da će Twitter uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo doći do promjene cijena za komercijalne i državne korisnike.

“Twitter će uvijek biti besplatan za obične korisnike, ali će možda biti manje promjena u cijenama za komercijalne i državne korisnike”, rekao je novi vlasnik Twittera, Mask.

Twitter je odbio komentirati ovo pitanje nakon što ga je kontaktirao Reuters.

Mask je prošlog mjeseca započeo s prijedlozima promjena na Twitteru.

Nakon što je ovu društvenu mrežu dodao na popis tvrtki čiji je vlasnik, Musk je rekao da želi poboljšati platformu novim opcijama, promijeniti određene algoritme, izbaciti botove i verificirati svačiji račun.

Prošlog mjeseca, prije nego što je postigao dogovor o kupnji Twittera, Musk je predložio nekoliko izmjena usluge premium pretplate na Twitter Blue, uključujući smanjenje cijene.

Također je u ponedjeljak rekao da će učiniti transparentnim način na koji se određeni tweetovi promoviraju ili degradiraju, te da će Twitterov softver učiniti dostupnim javnosti.

Izvor: Agencije

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije