Financa
Digitalni poslovni portal

Wizz Air ponovno pokreće letove iz BiH

Wizz Air, najbrže rastuća i najodrživija aviokompanija u Europi, najavila je ponovno pokretanje ukupno 15 linija iz tri grada u Bosni i Hercegovini ovog proljeća.

Krajem ožujka i početkom travnja postojećim linijama iz Wizz Airovih baza Tuzla i Sarajevo, kao i sa aerodroma u Banjoj Luci, biti će dodane nove rute prema europskim destinacijama.

Tako će Wizz Air Banja Luku ponovo povezati sa Francuskom letom do aerodroma Basel-Mulhouse-Freiburg. Novi letovi najavljeni su iz Tuzle za Billund, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden, Gothenburg Landvetter, Nuremberg i Stockholm Skavsta. Sarajevo će ponovo biti povezano sa destinacijama: Billund, Paris Beauvais, Cologne, Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, Malmo, Goethenburg Landvetter i Oslo Sandefjord Torp.

Karte za ove letove su dostupne na wizzair.com i putem WIZZ mobilne aplikacije, sa cijenama već od 14,99€.

Putnici s povjerenjem mogu rezervirati karte zahvaljujući WIZZ Flexu. Uz WIZZ Flex, putnici mogu otkazati svoj let do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i potom će im 100% cijene karte odmah biti nadoknađeno u vidu Wizz kredita.

“Zadovoljstvo nam je što ovog proljeća ponovo pokrećemo letove ka mnogim tržištima, nudeći mogućnosti pristupačnijih i sigurnijih putovanja. Wizz Air ostaje predan pružanju najboljih uvjeta za putnike i stimuliranju turizma i ekonomije Bosne i Hercegovine”, izjavila je Zsuzsa Trubek, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira.

Prijavite se na naš Newsletter

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije