Subota, 19 listopada, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Addiko Bank d.d. Sarajevo: Mi znamo da posao ne može čekati!

Posebna ponuda za mala i srednja poduzeća: Kredit do 1.000.000 KM uz mogućnost odobrenja za samo 48h.

S posebnim fokusom na mala i srednja poduzeća, kao jednim od strateških ciljeva, Addiko Bank d.d. Sarajevo je pripremila posebnu ponudu, te klijentima nudi kredit u iznosu do 1.000.000 KM uz mogućnost odobrenja za samo 48h. Također, klijenti koji ugovore Addiko Business debitnu karticu do 31.prosinca 2024. godine će biti oslobođeni naknade za godišnju članarinu u prvoj godini korištenja.

„Obzirom na to da su pravne osobe jedan od glavnih fokusa Addiko banke, razvili smo inovativnu ponudu koja zadovoljava specifične potrebe ovog segmenta klijenata. Naša ponuda kredita za segment malih i srednjih poduzeća omogućava odobrenje sredstava u rekordnom roku, čime želimo podržati rast i razvoj poslovanja naših klijenata“, istaknuo je Dubravko Šimić, direktor Sektora korporativnog bankarstva Addiko banke.

Iz Addiko banke dodatno poručuju da je pored brzine rješavanja zahtjeva važno istaći da je procedura odobrenja kredita pojednostavljena, te da klijenti nezavisno od toga da li biraju kratkoročni ili dugoročni kredit, overdraft, revolving ili kredit za obrtna sredstva jednostavno mogu doći do potrebnih finansijskih sredstava.

„Kroz naše posebne ponude koje kontinuirano kreiramo za naše klijente, želimo im pružiti podršku u ostvarenju njihovih financijskih ciljeva, ali i osnažiti našu poziciju kao partnera koji razumije i podržava potrebe poslovne zajednice“, naveo je Šimić.

Addiko Bank d.d. Sarajevo svojim klijentima stoji na raspolaganju za sve savjetodavne usluge u donošenju ključnih poslovnih odluka,  a više informacija o ponudi kredita dostupno je na službenoj web stranici Banke.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno