Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Luksuzni avioprijevoznik s Maldiva putnicima tijekom leta nudi Apple Vision Pro

Apple Vision Pro sasvim je novi proizvod, rezerviran za one s dubljim džepom i željne novih iskustava. Njegovo lansiranje je, pak, popraćeno ogromnom medijskom pozornošću, kakvu samo Apple zna stvoriti. A to potom generira i interes kupaca za novim proizvodom. No, nisu se samo mediji i kupci pomamili za Visionom Pro, već i kompanije. Primjerice, luksuzna aviokompanija Beond s Maldiva, prenosi bug.hr

Oni se i sami pozicioniraju kao “premium” pružatelj usluga prijevoza i orijentirani su na luksuzna putovanja te povezuju iste takve destinacije. U skladu s time, odlučili su putnicima ponuditi novo VR iskustvo: uz sve ostale luksuzne sadržaje dostupne tijekom leta, putnici u Beondovim zrakoplovima moći će uroniti i u svijet “prostornog računalstva” kako ga je zamislio Apple.

VR u letu

Prvi čovjek aviokompanije, Tero Taskila, ovako opisuje novu ponudu i što njome žele postići: “Apple Vision Pro preobrazit će iskustvo zabave tijekom leta, a mi ćemo ga prvi ponuditi odabranim putnicima. Uz našu postojeću i stalno rastuću ponudu sadržaja tijekom leta, kao što su filmovi i igre, Beond će prikazati zadivljujuća odmarališta i aktivnosti na Maldivima. Trenutačno surađujemo s partnerima na Maldivima kako bismo pripremili zaista zapanjujuće snimke. Iskustvo tijekom leta povećat će iščekivanje kod putnika prije nego što stignu na Maldive.”

Apple Vision Pro i Beond
Apple Vision Pro i Beond

Beond je svoje usluge prijevoza tek počeo nuditi prošle godine, povezavši Zürich, München i Rijad s glavnim gradom Maldiva, Maléom. Tijekom ove godine planiraju uvesti i linije od Milana, Dubaija te Bangkoka. Zanimljivo, svi njihovi avioni dolaze u “potpuno ležećoj” konfiguraciji putničkih sjedala, pa se svi u njima osjećaju kao da su putnici prve klase – a uskoro će imati i priliku iskusiti Vision Pro, među prvima na svijetu. “Ponosni smo što smo prvi zrakoplovni prijevoznik koji je uveo tu tehnologiju”, kaže Taskila.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno