Financa
Digitalni poslovni portal

Stiže pretposljednja epizoda Grand Toura, snimljena u Mauritaniji

Tri sredovječna ljubitelja automobila, tri sportske jurilice na terenu na koji nikako ne pripadaju. Tu i tamo koja eksplozija. Luda prerada automobila i potom neprimjerena šala… Tako se ukratko može opisati gotovo svaki specijal The Grand Toura posljednjih godina. Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May već su objavili da je snimanje njihovog serijala za Amazon dovršeno, “stari su i umorni”, kažu, pa će prestati s ludim automobilističkim avanturama po svijetu.

No, prije nego što se oproste od svoje vjerne publike, još će nam se na ekrane vratiti dvaput. Pretposljednji specijal Amazonove serije, epizoda “Sand Job”, vraća britanski trojac na stare staze slavnog relija Pariz-Dakar, u afričku negostoljubivu pustinju Mauritanije. Tamo će oni proći sve ono što smo naveli u prvoj rečenici, a vjerojatno i još mnogo toga više, sudeći prema trominutnom traileru, objavljenom ovoga tjedna.

Pretposljednja epizoda Grand Toura - prizori
Pretposljednja epizoda Grand Toura – prizori

Osim legendarnih voditelja, kroz epizodu nas vode i njihovi “sudomaćini”: Jaguar F-Type, Aston Martin DB9 i Maserati GranTurismo kabriolet. Pretposljednju epizodu The Grand Toura, dakle, moći ćete pogledati od narednoga petka, 16. veljače, na servisu Amazon Prime Video.

Ona posljednja, snimljena u Zimbabveu, na isti će streaming servis stići do kraja ove godine.

Prijavite se na naš Newsletter

Izvor bug.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije