Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Weekend.17 ponovno radi iskorak – uz HR.Weekend pridružuje se i AI Weekend!

Weekend Media Festival ponovno potvrđuje status najvećeg festivala u regiji koji od prvog izdanja prati trendove i aktualnosti. Tako će Weekend.17 ove godine u staroj Tvornici duhana u Rovinju povezati medijski, marketinški, komunikacijski i HR svijet s najjačim imenima AI zajednice na AI Weekendu! Time Weekend Media Festival nastavlja izlaziti iz okvira, rasti, širiti se u nova područja i predvoditi trendove, najavljuje Tomo Ricov, direktor Weekenda.

Za Martinu Silov, predsjednicu CroAI udruge u Hrvatskoj i direktoricu AI Weekenda, je upravo Weekend.17 idealno mjesto za razmjenu svih informacija, znanja i ideja, ali povezivanje svjetske tehnološke scene s regionalnim poslovnim svijetom, dok Daniel Ackermann, direktor HR.Weekenda već sada najavljuje brojne novosti, poput dodatne dvorane u kojoj će predavanja imati neki od najvećih svjetskih stručnjaka iz područja HR-a.

Već sada je očito, Weekend.17 bit će najveći i najspektakularniji do sada. I naravno, ne zaboravi na ulaznice! Jer klikom na link ulaznice čekaju te one povoljnije, po Early Bird cijeni.

Rovinj će biti bogatiji nego ikada! Vidimo se od 19. do 22. rujna!

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno