Financa
Digitalni poslovni portal

Mostarski aerodrom potpisao ugovor s Poljacima

Aerodrom Mostar uspostavlja zračnu liniju s Poljskom, za ove chartet letove koje će obavljati poljska aviokompanija LOT je potpisan trogodišnji ugovor s Travel agency Rego-Bis.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić je kazao kako je ovo veliki iskorak za Aerodrom Mostar, uvjeren kako će se početkom nadolazeće sezone slijetanjem aviona na mostarsko tlo početi i pisanje novih stranica uspješnog poslovanja za mostarski aerodrom.

Ivan Ljubić, direktor mostarskog aerodroma s gradonačelnikom Katowica Marcinom Krupom i delegacijom  (izvor: faceboook stranica mostarskog aerodroma)
Ivan Ljubić, direktor mostarskog aerodroma s gradonačelnikom Katowica Marcinom Krupom i delegacijom (izvor: faceboook stranica mostarskog aerodroma)

Povodom potpisivanja važnog ugovora direktor Aerodroma Mostar Ivan Ljubić se susreo s gradonačelnikom Katowica Marcinom Krupom i upoznao ga detaljno sa Mostarom, a susretu su prisustvovali ambasadorica u Poljskoj Koviljka Špirić kao i konzul Nikolina Duspara.

Ugovor je uime Travel agency Rego-Bis potpisala direktorica Gabriela Mańka-Sokullu, koji je garant da će naredne tri godine letove za Mostar obavljati poljska aviokompanija LOT.

Detalje o uspostavi aviolinija za Poljsku naknadno će biti objavljeni na službenoj stranici Aerodroma Mostar koji užurbano radi tehničke popravke koje su preduslov za nove ugovore koji će garantirati boje povezivanje Mostara s ostalim gradovima svijeta.

Prijavite se na naš Newsletter

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije