Financa
Digitalni poslovni portal

Addiko predstavio strategiju banke specijalizirane za brze kredite

Netipična bankarska ponuda kredita – isprobajte Addiko uz kredit od 2.000 KM za koji se vraća ukupno 2.020 KM

Po mnogočemu netipična banka, prepoznata i kao zagovornik digitalizacije u bankarstvu, Addiko želi postati prvi i najbolji izbor za brze kredite u Bosni i Hercegovini. Nakon inovativnih rješenja kojima je promijenila pravila igre na tržištu te učinila dostupnim jednostavne i brze kredite ne samo za stanovništvo, već i za mala poduzeća, Addiko nastavlja sa novinama za tržište u vidu osvježenog vizualnog identiteta i netipičnom ponudom. Tijekom ovog mjeseca novi Addiko klijenti mogu ugovoriti gotovinski kredit u iznosu od 2000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2020 KM.

„Želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformirali u specijalističku banku. Klijentima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i financiranje malih poduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebno u situacijama kada je klijentima potreban dodatan poticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja sa Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tijekom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju“, izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

„Od danas uvodimo i osvježenu tržišnu komunikaciju. Naš novi brand karakter, hrčak Oskar, i novi slogan „Vaš najbolji izbor za brze kredite” od sada će biti glavni pokretači komunikacije o specijalističkoj strategiji Addiko banke. Oskar je netipični hrčak koji ne sakuplja, nego daje i koji prolazi kroz ljudske situacije“, objašnjava Pašić i dodaje: „Njegova misija je slušanje klijenata i zagovaranje njihovih potreba. Uvjeren je da ljudi cijene dodatni poticaj u svakodnevnom životu.“

Novi brand karakter hrčak Oskar, i slogan „Vaš najbolji izbor za brze kredite”

Addiko banka je na novoj komunikacijskoj platformi surađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Grey koja je, uz međunarodnu brand konzultantsku tvrtku Prophet, bila zaslužna i za rebranding u Addiko u 2016. godini. „Ne možeš biti najbolji u svemu. Zato se Addiko banka specijalizirala za brze gotovinske kredite i mala poduzeća. Addiko je drugačija od svih ostalih banaka“, izjavio je Davor Bruketa, jedan od osnivača agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Prijavite se na naš Newsletter

Možda Vam se sviđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete odbiti ako želite. Prihvati Opširnije