Nedjelja, 26 svibnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Beč povezuje inovativne startupe s tvrtkama i investitorima

U sklopu poslovnog festivala ViennaUP´22, koji će se ove godine održati od 27. svibnja do 3. lipnja u Beču, ali i u online formatu, startupi će na posebnom događaju 31. svibnja imati mogućnost umrežavanja s korporacijama i potencijalnim investitorima.

Connect Day nije tipičan događaj “kupac susreće prodavača”, već se fokusira na tvrtke koje traže inovativne startup proizvode i usluge. Osim toga, Connect Day omogućuje odabranim startupima da stupe u kontakt s investitorima koji se usredotočuju na ulaganja u ranoj fazi i VC (venture capital).

Na panelu “Opening & Open Vienna” zainteresirani mogu saznati sve o Beču kao poslovnoj lokaciji i pogodnostima koje postoje za međunarodne tvrtke. Na radionici “Uspostavljanje i financiranje u Beču / Austriji” mogu čuti sve o trenutnim mogućnostima financiranja u Beču i Austriji kao i dobiti savjete od stručnjaka za financiranje.

Svi zainteresirani, kako je najavljeno, mogu se prijaviti na početnoj stranici događaja: www.connectday.at. Sudjelovanje je besplatno.

Osmodnevni program festivala ViennaUP’22 privući će prvenstveno međunarodne, ali i austrijske startupe, organizacije, tehnološke entuzijaste, investitore i vizionare. Zainteresirani mogu sudjelovati u pojedinačnim događajima kao što su Smart City Summit, konferencija “Lead Today – Shape Tomorrow” ili “Impact Days” u Beču ili online. Sve informacije kao i program događaja možete pronaći na: www.viennaup.com, priopćeno je iz Eurocomm-PR Sarajevo.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno