Srijeda, 17 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

HELL ENERGY COFFEE Slana Karamela bez laktoze je stigla!

Stiže novi proizvod, HELL ENERGY COFFEE ledena kafa! U ovoj verziji sa slanom karamelom mogu uživati čak i ljubitelji kave osjetljivi na laktozu. ENERGY COFFEE, omiljeni brand ledene kave u aluminijskim limenkama, sada je dostupan u šest različitih verzija.

HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u tri ukusa tokom ljeta 2020. Visoka kvaliteta, pravi omjer mlijeka i ekstrakta kave uz harmoničan ukus brzo su osvojili povjerenje potrošača, pa je očigledno došlo vrijeme da se asortiman proširi novim, uzbudljivim ukusima.

Neosporivi uspjeh koji uživa mađarski brand, koji također opskrbljuje glumca Brucea Willisa  energetskim napicima, je motivacija u potrazi za novim inovacijama. U proljeće 2021. HELL je kreirao proizvod ENERGY COFFEE Kokos za ljubitelje kave bez laktoze, a sada je ledena kava Slana Karamela novi dodatak popularnom portfelju bez laktoze. Potpuno novi mliječni napitak donosi harmoniju slanog i slatkog u zgodnoj, ekološki prihvatljivoj aluminijskoj limenci od 250ml.

“Za naš novi proizvod odabrali smo jedan od najvećih slastičarskih noviteta u posljednje vrijeme, a to je slana karamela izuzetno popularna u bombonima, čokoladama, pecivima i sladoledima. Predstavlja vrhunski užitak za sve. Slana i slatka harmonija sa ukusnom kavom čini je odličnom za početak dana ili zamjenom za desert nakon ručka, bilo da se konzumira topla ili hladna. Naš novi latte je dio asortimana bez laktoze, tako da je odličan izbor za naše potrošače osjetljive na laktozu.” – istakli su iz kompanije HELL ENERGY.

Nova ledena kava, kao i ostatak asortimana, napravljena je od pravih ekstrakta kave arabika i robusta, bez konzervansa i umjetnih boja, te sadrži 40 mg/100 ml kofeina.

Sa ENERGY COFFEE, HELL je dostupan u 20 zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu,  Hrvatsku, Grčku i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno