Utorak, 30 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Makarska dobila prvi hotel s pet zvjezdica – Aminess Khalani Beach

Makarska je dobila svoj prvi hotel s pet zvjezdica – Aminess Khalani Beach Hotel, koji je u petak svečano otvoren pred više od 300 odabranih gostiju. Riječ je o greenfield investiciji vrijednoj više od 50 milijuna eura koja je Makarskoj rivijeri osigurala 200 novih radnih mjesta. Osim luksuznih smještajnih kapaciteta, novi makarski hotel svojim gostima nudi i vrhunska gourmet iskustva, impresivni spa i wellness centar, najsuvremenije opremljene konferencijske dvorane, gaming room za djecu i još mnoštvo toga, priopćili su iz tvrtke Aminess hoteli i kampovi.

Aminess Khalani Beach Hotel svoje je prve goste primio već u svibnju, a od 2023. hotel će biti otvoren tijekom cijele godine,piše tockanai.hr.

Aminess hoteli i kampovi ovom su investicijom svoje poslovanje, nakon istarskog Novigrada, preko Krka pa naposljetku Pelješca i Korčule, proširili i na Makarsku rivijeru. Grupacija s novootvorenim Aminess Khalani Beach Hotelom sada broji 13 hotela, četiri camping resorta s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana, kao i 80 vila diljem jadranske obale. Luksuzni objekt u središnjoj Dalmaciji može ugostiti 900 gostiju u 299 smještajnih jedinica koje se protežu na ukupno osam katova.

„Iznimno smo ponosni što su Aminess hoteli i kampovi ušli u projekt pokrenut kroz greenfield investiciju, koja i dalje predstavlja rijetkost na hrvatskom tržištu, posebice kada je riječ o objektima koji broje više od sto smještajnih jedinica. Vjerujemo kako će Aminess Khalani Beach Hotel u nadolazećim sezonama povoljno utjecati na turističke rezultate cijele regije, pogotovo makarskog kraja, kao i to da će novi luksuzni član našeg bogatog portfelja postati prepoznatljivo jadransko odredište na koje će se gosti rado vraćati“, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminess hotela i kampova.

Za vanjski izgled hotela zaslužan je arhitekt Jerko Rošin, dok je za unutrašnje uređenje hotela bio zadužen Studio Argentaria iz Sarajeva. Hotel nudi pogled na prirodne ljepote i plavetnilo mora, ali i, kao kontrast, na Biokovo. Novi makarski hotel gostima nudi i gourmet ponudu u čak tri restorana i tri bara, s naglaskom na lokalnu kuhinju i namirnice.

„Zadovoljni smo uspješnim svečanim otvaranjem te posebno zahvalni našim zaposlenicima, koji predano rade kako bi gostima dočarali viziju ove predivne lokacije i svega onoga što ovo luksuzno zdanje može ponuditi. Veselimo se svakom gostu koji će izabrati upravo naš hotel i trudit ćemo se da im boravak u Makarskoj učinimo nezaboravnim.“, istaknula je Marina Josipović, direktorica Aminess Khalani Beach Hotela.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno