Srijeda, 25 rujna, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Huawei Connect 2024: Nova era digitalne i inteligentne transformacije

Huawei je u Kini organizirao Huawei Connect 2024. Predstavili su svoju AI strategiju usmjerenu na podršku industrijama u njihovoj digitalnoj i inteligentnoj transformaciji. Tijekom ovog događaja, također su dodijeljene nagrade i priznanja globalnim partnerima koji su značajno doprinijeli razvoju različitih sektora.

David Wang, izvršni direktor Huaweijevog Odbora i predsjednik Odbora za upravljanje ICT infrastrukturom, obratio se prisutnima. Istaknuo je značajne poslovne prilike i ekonomsku vrijednost digitalne transformacije. Wang je naglasio važnost sustava “Partner plus Huawei” za daljnju optimizaciju procesa. Također je istaknuo potrebu za nagrađivanjem partnera koji doprinose pozitivnom poslovnom ciklusu.

Eric Xu, zamjenik predsjednika i rotirajući predsjednik Huaweija, predstavio je AI strategiju kompanije. Ona postavlja umjetnu inteligenciju kao tehnologiju opće namjene. Poduzeća koja se prilagode ovom dobu imat će šest ključnih karakteristika. Te karakteristike uključuju prilagodljivo korisničko iskustvo i auto-evoluirajuće proizvode. Osim toga, tu su autonomne operacije, proširena radna snaga, međusobno povezani resursi i AI-native infrastruktura.

Wang je naglasio da digitalna i inteligentna transformacija napreduje u svim industrijama, otvarajući brojne prilike. Izrazio je želju za suradnjom s klijentima i partnerima u izgradnji budućnosne infrastrukture. Zajedno će razvijati rješenja prilagođena specifičnim scenarijima, stvarajući prostor za gospodarski i društveni razvoj. Wang je uvjeren da će, radeći zajedno, stvoriti bolju budućnost.

Četvrta industrijska revolucija trenutno se pokreće digitalnim i inteligentnim tehnologijama, s očekivanjem povećanja produktivnosti. Huawei je definirao četiri koraka koje zemlje trebaju slijediti za digitalnu i inteligentnu transformaciju. Svaki od ovih koraka nadograđuje se na prethodni, omogućavajući sustavni napredak.

Wang ističe da će inovacija biti ključ za rješavanje izazova i iskorištavanje prilika. Tehnološke inovacije su potrebne za izgradnju snažne infrastrukture. Također, scenarijske inovacije pomoći će mnogima da premoste digitalni jaz. Inovacije u ekosustavu bitne su za stvaranje svijetle budućnosti za sve.

Inovativna digitalna i inteligentna infrastruktura za povezivanje, skladištenje, računalstvo, oblak i energetiku

Huawei razvija infrastrukturu sljedeće generacije kroz inovacije u pet ključnih područja: povezivost, pohranu, računalstvo, oblak i energiju. U području inteligentne povezivosti, koriste visoki kapacitet prijenosa za bržu i fleksibilnu migraciju u oblak. U pohrani, tvrtka stvara rješenja optimizirana za velike razmjere i buduće potrebe. U računalstvu surađuju s partnerima na razvoju snažnih računalnih okvira i industrijskih ekosustava s Kunpengom i Ascendom. Na području oblaka, Huawei razvija specifična rješenja prilagođena različitim industrijama. Također, fokusiraju se na izgradnju zelene energetske infrastrukture koja će podržati digitalni svijet.

Tijekom okruglog stola, rukovoditelji Huaweija i 26 partnera razgovarali su o izazovima i prilikama digitalne i inteligentne transformacije.

Li Peng, viši korporativni potpredsjednik Huaweija, otvorio je okrugli stol s nadom u nastavak uspješne suradnje s partnerima. Naglasio je važnost kombiniranja sposobnosti i iskustava obje strane. Zajedno će razvijati prilagođena rješenja za digitalnu i inteligentnu transformaciju industrija. Također, naglasio je da mogu pomoći kupcima u postizanju uspjeha, dok partneri razvijaju svoje poslovanje.

Leo Chen, viši korporativni potpredsjednik Huaweija, istaknuo je važnost zajedničkog rada s partnerima za bolje zadovoljavanje potreba kupaca. Naglasio je zajednički uspjeh kroz inovacije i suradnju. Huawei se obavezao održati stabilne politike prema partnerima i njegovati zdrave, obostrano korisne odnose. Također, osigurat će da njihovi partneri postignu stvarne koristi od suradnje, prenosi Seebiz.

Nagrade i priznanja za globalne partnere Huaweija

Na događaju je dodijeljeno 14 kategorija nagrada, a 90 partnera primilo je priznanja. Nagrade su uključivale poslovne priznanja za globalne partnere koji su uspješno koristili Huaweijeve proizvode. Tehnološke nagrade dodijeljene su partnerima koji su se usredotočili na strateške proizvode i rješenja. Ovi partneri su također surađivali na tehnološkim inovacijama i postigli značajne prekretnice.



Prijavite se na naš Newsletter

Popularno