Srijeda, 24 travnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Aluminij Industriji dodijeljena prestižna ESG nagrada u Zagrebu

Prestižna nagrada za zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i savjesno korporativno upravljanje (ESG) dodijeljena je Aluminij Industriji, vodećem proizvođaču aluminija, na ceremoniji održanoj u Zagrebu, Hrvatska. Ova cijenjena nagrada odaje priznanje tvrtkama koje pokazuju izuzetnu posvećenost održivosti, društvenoj odgovornosti i superiornom upravljanju u okviru svojih korporativnih aktivnosti.

ESG nagrada dodjeljuje se od strane neovisne stručne komisije koja procjenjuje tvrtke prema njihovoj sposobnosti integriranja održivih praksi u svoju temeljnu poslovnu strategiju, promicanja društvene dobrobiti te održavanja najviših standarda korporativnog upravljanja i etike. Proces odabira je rigorozan, s fokusom na učinke i inovativne pristupe rješavanju globalnih izazova održivosti.

Kao član M.T. Abraham Grupe, ovo priznanje dodatno potvrđuje našu predanost postavljanju standarda izvrsnosti u području ESG-a. Naš pristup temelji se na uvjerenju da su održive poslovne prakse neophodne ne samo za zaštitu planete već i za osiguranje dugoročne profitabilnosti i povjerenja naših partnera. Posvećeni smo kontinuiranom poboljšanju naše ekološke učinkovitosti, pozitivnom doprinosu društvu i održavanju najviših razina upravljanja i integriteta.

Aluminij Industries ESG
Aluminij Industries ESG

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno