Četvrtak, 30 svibnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Fabrika Cementa Lukavac u novu godinu ulazi s novim imenom

Od 1. 01. 2022. godine Fabrika cementa Lukavac d.d. je zvanično promijenila svoje ime i oblik društva u Lukavac Cement d.o.o, dok je Lukavac Beton u drugoj polovini 2021. postao samostalno poslovno društvo koje sada posluje pod nazivom Lukavac Beton d.o.o.

Navedene promjene su realizirane s ciljem transparentne identifikacije brendova sa kompanijama.

“Nakon uspješno okončane faze razdvajanja i pozicioniranja naših brendova Lukavac Cement i Lukavac Beton, potpuno logičan slijed je bio da i naše dosadašnje poslovanje uobličimo u dvije firme u svrhu još fleksibilnijeg i učinkovitijeg djelovanja u skladu sa savremenim trendovima. Odlučili smo da u poslovnoj i svakoj drugoj komunikaciji i samim nazivima naših kompanija segmentiramo proizvodnju cementa i betona te dodatno povećamo njihovu prepoznatljivost i funkcionalnost kao pouzdanih partnera i vodećih proizvođača cementa i betona” – istakao je Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marketing Lukavac Cementa.

Glavni cilj Lukavac Cementa i Lukavac Betona je da se klijentima osigura vrhunska kvaliteta proizvoda i usluga, te da se konstantno radi na daljim ulaganjima i praćenju razvoja modernih tehnologija, što omogućava implementiranje inovativnih ideja i projekata.

Adresa, ID broj, porezni broj, PDV broj, telefon, bankovni podaci, djelatnost društva i e-mail adrese su neizmjenjeni. Promjena naziva i oblika organizovanja društva nema uticaja na zaključene ugovore i uspostavljene obaveze između klijenata, partnera i drugih institucija sa “Fabrikom cementa Lukavac” d.d. Svi ranije zaključeni ugovori ostaju na snazi.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno