Utorak, 16 srpnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Kako uštediti pri kupovini goriva vrhunske kvalitete

Kao jedan od lidera na maloprodajnom tržištu u BiH, kompanija G-Petrol koja zastupa brandove GAZPROM i NIS Petrol, nastavila je svojim potrošačima nuditi inovativne usluge, a ovoga puta unaprijeđen je „Zajedno na putu“, program lojalnosti broj jedan za vozače.

Postati njegov član lakše je nego ikada ranije. Preuzimanje nove aplikacije za mobilni telefon na Google Play, App Store-u ili Huawei Gallery, jedini je uvjet koji morate ispuniti kako biste postali član ovog rastućeg programa lojalnosti. Nova mobilna aplikacija zapravo predstavlja digitaliziranu Zajedno na putu karticu, koju direktno sa svog mobilnog telefona možete koristiti za sakupljanje i korištenje bonus bodova na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama prilikom kupovine goriva ili dopunskog asortimana.

Aplikacija je jednostavna za korištenje i vrlo pregledna, a potrošaču su lako dostupni podaci o broju bodova, potrošnji u tekućem mjesecu, kao i gdje je najbliža GAZPROM i NIS Petrol benzinska stanica.

Učlanjenje u program lojalnosti putem mobilne aplikacije „Zajedno na putu“ potpuno je besplatno, dok se izrada fizičke kartice naplaćuje po cijeni od 3 KM. Uštede se tu ne završavaju, jer uporaba kartice „Zajedno na putu“, korisniku donosi uštedu i do 0,08 KM po litru goriva, popust od 0,50 KM na sve tople napitke, te popuste do 50% na specijalne ponude. Nove online članove čeka besplatna G-Drive kava dobrodošlice uz jedinstveni sms kod koji mogu iskoristiti kada god požele do kraja godine, kao i platina status nakon prve kupovine goriva za učlanjenje u periodu od 22.05. do 29.05.2022. godine.

Zato, što prije posjetite najbližu GAZPROM ili NIS Petrol benzinsku stanicu i sami se uvjerite da se lojalnost cijeni!

Kompanija G-Petrol u BiH upravlja mrežom od 42 benzinske stanice u brandovima Gazprom i NIS Petrol. Više informacija o programu lojalnosti Zajedno na putu možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno