Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Putujte  bezbrižno širom svijeta uz novu policu putnog zdravstvenog osiguranja  

Addiko Bank Sarajevo je, u suradnji sa Vienna osiguranjem VIG, za svoje klijente pripremila novi osiguravajući proizvod – Putno zdravstveno osiguranje.

Svjesni toga da su putovanja neprocjenjivi doživljaji i iskustva, ali da ona ponekad nose i rizike, iz Banke navode da im je cilj klijentima uz svoje jedinstvene usluge osigurati financijsku zaštitu i olakšan pristup medicinskoj pomoći tijekom putovanja, a u slučaju potrebe.

Postupak ugovaranja Vienna putnog zdravstvenog osiguranja je vrlo jednostavan i isti je moguće jednostavno i brzo realizirati u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

„Raduje nas da je sada u svim podružnicama Addiko banke klijentima dostupno vrlo jednostavno ugovaranje Vienna putnog zdravstvenog osiguranja, uz koje mogu bezbrižno putovati širom svijeta jer troškove i skrb u slučaju nepredviđenih okolnosti preuzima Vienna osiguranje VIGss. U ponudi imamo police osiguranja za pojedince i grupe, a za one koji često putuju najbolji izbor je godišnja polica osiguranja kojom je pokriven neograničen broj putovanja tokom jedne godine“, rekla je Šejla Kadić, voditeljica Službe bankoosiguranja u Vienna osiguranje VIG.

Iz  Addiko Bank Sarajevo dodatno poručuju da su za klijente pripremljene i dodatne pogodnosti, te klijenti koji ugovore obiteljski paket putnog zdravstvenog osiguranja ostvaruju popust u iznosu od 50% za djecu do 18 godina starosti. Popust se odnosi na sve putnike mlađe od 18 godina, ukoliko putuju u pratnji roditelja. „Veliko nam je zadovoljstvo što našim klijentima u periodu kada se bliži sezona godišnjih odmora možemo ponuditi bezbrižno putovanje. Vjerujemo da ovaj vid osiguranja može donijeti mir i sigurnost tokom putovanja, znajući da ste financijski zaštićeni u slučaju neplaniranih zdravstvenih problema“, istakao je Denis Omeragić, direktor Sektora za upravljanje proizvodima u Addiko Bank Sarajevo. Više informacija o novom osiguravajućem proizvodu moguće je saznati i pozivom na besplatni broj telefona Addiko Kontakt centra: 0800 2 0206.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno