Petak, 21 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Saša Sekulić imenovan za novog člana Uprave MF banke

Odlukom Nadzornog odbora MF banke a.d. Banja Luka i uz suglasnost Agencije za bankarstvo RS, na mjesto novog člana Uprave počevši od 18. veljače 2022. imenovan je Saša Sekulić.

Sekulić na ovu poziciju dolazi sa mjesta Rukovoditelja Sektora za informacijske tehnologije, a sada kao član Uprave bit će nadležan za Sektor sredstava i transakcijskih poslova, Sektora računovodstva i financija, te Sektora za informacijske tehnologije.

Kao diplomirani elektroinžinjer, Sekulić je tijekom svog dosadašnjeg rada u banci dao nemjerljiv doprinos uspostavljanju suvremenog informacijskog sustava u banci zasnovanog na premisama interne i eksterne digitalizacije.

Kontinuirani razvoj, modernizacija poslovanja i nastavak procesa digitalne transformacije su ključna usmjerenja MF banke u narednom periodu. U tom smislu očekujem da će imenovanje Saše Sekulića biti snažan vjetar u leđa Upravi Banke za realizaciju zacrtanih planova i očekivanja“, istakao je Bojan Luburić, predsjednik Uprave MF banke.

Saša Sekulić diplomirao je, a potom i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a njegov razvojni put u bankarskom sektoru započinje 2010. godine. U MF banci je zaposlen od 2012. godine. Tijekom svoga rada u ovoj financijskoj instituciji radio je na mjestu programera, a potom i Rukovoditelja Sektora za informacijske tehnologije.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno