Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Tajne marketinga u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu

U svijetu dinamičnog poslovanja u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu, knjiga koja obećava revolucionirati način na koji se pristupa marketinškim strategijama. “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” pruža uvid u suptilnosti globalnog marketinga, nudi alate za analizu kompleksnih situacija te predstavlja bogato iskustvo vrhunskih stručnjaka iz područja marketinga.

Međunarodni fokus: pogled iz prve ruke na globalni marketing

Ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turizam predstavljaju izazovno područje u svijetu marketinga, gdje se brzo mijenjaju trendovi i potrebe potrošača. Knjiga “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” donosi svježi pogled na ovo dinamično područje, s posebnim naglaskom na međunarodni aspekt. Autori Philip Kotler, John T. Bowen i James C. Makens provlače čitatelje kroz primjere i studije slučaja iz različitih dijelova svijeta. Pružajući im dragocjenu perspektivu za uspješno vođenje marketinških strategija u globalnom kontekstu.

U knjizi se ističe važnost međunarodnog fokusa u svijetu koji postaje sve globalniji, gdje se lokalni biznisi proširuju na strana tržišta, a strane tvrtke traže ulazak na domaće teritorije. Kroz primjere iz različitih kulturnih konteksta, čitatelji imaju priliku razumjeti kako se marketinški koncepti primjenjuju u različitim sredinama te kako prilagoditi strategije prema specifičnostima svakog tržišta. Ova sveobuhvatna perspektiva omogućuje čitateljima da razviju globalni mindset i budući da su globalna tržišta sve povezanija, knjiga postaje neizostavan alat za uspješno vođenje poslovanja u ovim industrijama.

Razumijevanje ključnih koncepta: Alat za analizu i odlučivanje

Knjiga ne samo da razotkriva suptilnosti marketinških strategija u ovim industrijama već i pruža čitateljima alate za analizu budućih situacija i donošenje informiranih odluka. Kroz jasne primjere i ilustracije, autori demistificiraju kompleksne marketinške koncepte i omogućuju čitateljima da razviju duboko razumijevanje uloge marketinga u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu. Uzimajući u obzir brze promjene u industriji ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma, razumijevanje ključnih marketinških koncepta postaje presudno za uspjeh poslovanja. “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” ne samo da nudi teorijsko znanje već i praktične alate koji omogućuju čitateljima da primijene svoje spoznaje u stvarnim poslovnim situacijama. Kroz jednostavne primjere i ilustracije, autori uspješno osnažuju čitatelje da razviju strategije prilagođene svojim specifičnim potrebama i ciljevima.

Stručnost koja nadilazi granice: Poznati autori i njihovo bogato iskustvo

Knjiga nije samo rezultat teorijskog znanja već i praktičnog iskustva autora. Philip Kotler, svjetski priznati stručnjak za marketing, zajedno s Johnom T. Bowenom i Jamesom C. Makensom, dijele svoje bogato akademsko i profesionalno iskustvo s čitateljima. Njihova uloga kao konzultanata u tvrtkama diljem svijeta omogućuje im da donesu stvarne primjere i savjete koji nadmašuju teoriju. Čineći ovu knjigu ne samo teorijski vrijednom, već i izuzetno praktičnom za svakog čitatelja. Sposobnost autora da prenesu stvarna iskustva iz poslovnog svijeta čini “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” nezaobilaznim izvorom znanja za sve one koji žele uspješno navigirati kroz složene izazove suvremenog marketinškog svijeta.

U konačnici, “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” nije samo knjiga, već priručnik koji će transformirati način razmišljanja o marketingu u ovim ključnim industrijama.

Želite li otkriti tajne uspješnog marketinga u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu? Knjiga “Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu” pruža dragocjene uvide iz perspektive vrhunskih stručnjaka. Posjetite web shop Naklade MATE i osigurajte svoj primjerak već danas kako biste unaprijedili svoje marketinške vještine i ostvarili uspjeh u ovim ključnim industrijama!

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno