Petak, 21 lipnja, 2024
spot_img

Zadnje objave

Možda vam se sviđa

Addiko Bank Sarajevo: Odgovor na zahtjev za kredit u iznosu od 50.000 KM u roku od 50 minuta ili Banka plaća prvu ratu kredita!

 U slučaju da ne odgovori na zahtjev u predviđenom roku, Banka će platiti prvu ratu kredita. Kamatna stopa je fiksna, a klijenti su osobođeni i naknade za obradu zahtjeva, ukoliko usmjere primanja na Addiko Bank.

U užurbanom tempu svakodnevice vrijeme kao resurs postaje sve dragocjenije. Klijenti imaju sve manje vremena za rješavanje svojih financijskih obveza i dolazak u poslovnice Banke. Stoga, Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na implementaciji suvremenih digitalnih rješenja koja će omogućiti što jednostavniju realizaciju kredita i minimalan broj dolazaka u poslovnicu.

Početkom 2023. godine lansirali smo kampanju naziva „Nemam vremena“, gdje smo na pomalo duhovit i neuobičajen način prikazali različite životne situacije gdje su ljudi bili zabrinuti da će zbog nedostatka vremena propustiti neke bitne životne stvari. U ovakvim situacijama financijska rješenja koja dolaze iz Addiko Banke – brza, praktična i dostupna bilo kad i bilo gdje, postala su još više vrijedna.

Denis Omeragić, Direktor sektora Upravljanja proizvodima

Kroz jesenju kampanju kredita pod nazivom „Ako je život trka, mi vam dajemo prednost za pobjedu“, Banka će ponuditi klijentima odgovor na njihov kreditni zahtjev u iznosu od 50.000 KM u roku 50 minuta od momenta potpisa zahtjeva u poslovnici. U slučaju da odgovor ne stigne u obećanom roku, Banka će platiti prvu ratu kredita. Ponuda će biti na snazi do 31. listopada 2023. godine.

Kontinuirano investiramo u našu infrastrukturu i suvremena sistemska rješenja kako bi osigurali što bolje korisničko iskustvo. Svjesni smo da brzi odgovori na kreditne zahtjeve omogućavaju klijentima da bolje planiraju svoje investicije, kao i da do financijskih sredstava dođu jako brzo, kada im je to potrebno. Odgovor u roku od 50 minuta odnosi se na sve zahtjeve za nenamjenske kredite u iznosu od 50.000 KM, a rok počinje teći odmah po potpisu zahtjeva za kredit u poslovnici. Pored brzine, klijente smo u toku trajanja akcijskog perioda oslobodili naknade za obradu zahtjeva, ukoliko usmjere primanja na Addiko Bank, a kamatna stopa je fiksna tokom cijelog perioda otplate, što je dodatna sigurnost za klijenta.

Pogodnosti ove akcijske ponude važe kako za postojeće klijente Addiko Bank Sarajevo, tako i za sve one koji to odluče postati.

Više detalja o akcijskoj ponudi kredita „Ako je život trka, mi vam dajemo prednost za pobjedu“, dostupno je na web stranici Banke, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0 800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

Prijavite se na naš Newsletter

Popularno